Σημαντική διάρκεια για τις παγκορασίδες

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ F4 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2013-14

Άλλο ένα αγωνιστικό τμήμα ,αυτό των παγκορασίδων , σημείωσε μία σημαντική επιτυχία για το γυναικείο τμήμα του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, για το βόλει της Ελασσόνας , αφού αήττητες στους μέχρι τώρα αγώνες που δώσανε – από τον περασμένο Οκτώβρη, έως και σήμερα – προκρίθηκαν πανάξια στις 4 καλύτερες ομάδες ομάδες της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας!!
Επιτυχία που έρχεται ως συνέχεια της πρόκρισης των κορασίδων στο αντίστοιχο f4!
Ήταν μία ονεΙρεμένη χρονιά για τις παγκορασίδες και όλοι πια περιμένουμε τη συνέχεια στο f4, που ελπίζουμε σε μια καλή κατάταξη..
Το θετικό όμως είναι, πως μια καινούργια ομάδα γεμάτη ταλέντο και εξαίρετων χαρακτήρων , ξεκινά με επιτυχία και σίγουρα στα επόμενα χρόνια θα δούμε σημαντικές επιτυχίες στις αναπτυξιακές ηλικίες!!

Τα ως τώρα αποτελέσματα των παγκορασίδων περιόδου 2013-14:
 
ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ:
 
ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΕΑΛ: 3-0
 ΕΑΛ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ :0-3
ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ 3-1
ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ – ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 0-3
ΕΛΑΣΣΟΝΑ -ΤΥΡΝΑΒΟΣ-: 3-0
ΤΥΡΝΑΒΟΣ -ΕΛΑΣΣΟΝΑ : 0-3 α.α
ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΓΣ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ: 3-0
ΓΣ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ :0-3
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ : ΕΛΑΣΣΟΝΑ: 0-3
ΕΛΑΣΣΟΝΑ- ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ : 3-0
 
 
ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 :
 
ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ: 3-0
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ : ΕΛΑΣΣΟΝΑ: 0-3
 
 
ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8:
 
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ : 0-3
ΕΛΑΣΣΟΝΑ- ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ : 3-0
 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

Παναγιωτου Ρίτα, Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Μπελαή Κων/να, Λέκκα Βάλια, Πίγκα Γλύκα, Λανάρη Σταυρούλα, Ζουρλανδάνη Ηλιάνα, Γκόρη Βασιλική, Χατζηβασίλη Δήμητρα, Καζαντζή Αριάδνη, Κορακίδη Ελένη, Μπαλογιάννη Μαρία, Γεωργιάδη Βαγγελιώ, Λανάρη  Αθανασία, Διβράμη Δήμητρα, Γκρούμτζια Γεωργία…

  Η Διοίκηση, πάνω απόλα:΄΄ θέλει να ευχαριστήσει τις μικρές αθλήτριες που όλη την αγωνιστική χρονιά παρουσίασαν ένα ομοιογενές και στιβαρό σύνολο και να τους συγχαρεί για την φανταστική αυτή επιτυχία , που μας γεμίσει αισιοδοξία, για το αγωνιστικό μέλλον του Συλλόγου στις αναπτυξιακές ηλικίες.
Το προπονητή Παναγιώτου Βάιο για την σωστή προετοιμασία της ομάδας , τον υπέροχο κόσμο,  που πραγματικά ΄΄γέμιζε΄΄ το κλειστό στους αγώνες , τον  Φυσιοθεραπευτή  της ομάδας Τσιγγέλη Νίκο για τιςταχύτατες και αποτελεσματικές  φάσεις αποκατάστασης των αθλητριών .΄΄
 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Add Comment