Βραβεύτηκε από το Tripadvisor το Κτήμα Μπέλλου

ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ 2014

Ktima Bellou TripAdvisor award-page-001 [12]

Ως ξενοδοχείο υψηλών επιδόσεων με βάση τις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών στη μεγαλύτερη παγκοσμίως ταξιδιωτική ιστοσελίδα.
Το ξενοδοχείο Κτήμα Μπέλλου, στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας, βραβεύτηκε με το Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor για το 2014. Η διάκριση αυτή, που επιβραβεύει τις υψηλές επιδόσεις στο χώρο της Φιλοξενίας, απονέμεται σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που λαμβάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές από τους επισκέπτες τους. Το Πιστοποιητικό Διάκρισης χαρίζει στις επιχειρήσεις την αναγνώριση που αξίζουν, με κριτήριο τη γνώμη αυτών που μετράνε περισσότερο, των επισκεπτών τους.
Το Κτήμα Μπέλλου είναι ένα “πράσινο” ξενοδοχείο στην ανεξερεύνητη πλευρά του δυτικού Ολύμπου. Aπλώνεται σε μία έκταση 45 στρεμμάτων με βιολογικές καλλιέργειες ακολουθώντας τη φιλοσοφία του αγροτουρισμού, χωρίς να στερείται παροχών υψηλών προδιαγραφών. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει ορεινή κουζίνα και βιολογικά πιάτα, χρησιμοποιώντας προϊόντα του Κτήματος και τοπικών παραγωγών.

Το TripAdvisor αποτελεί τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο.

Φιλοξενώντας στη σελίδα του αξιόπιστες κριτικές από πραγματικούς επισκέπτες, δίνει στους ταξιδιώτες την δυνατότητα να σχεδιάσουν το τέλειο ταξίδι.
Το Κτήμα Μπέλλου ευχαριστεί όλους τους φιλοξενουμένους του που μοιράστηκαν δημοσίως τη θετική τους εμπειρία στο ξενοδοχείο και το ανέδειξαν, καθώς και τους συνεργάτες του που συμβάλλουν στη διαρκή του εξέλιξη. Συγχαρητήρια αξίζουν στα ξενοδοχεία της περιοχής που βραβεύτηκαν και, σε δύσκολους καιρούς, γίνονται με τον καλύτερο τρόπο πρεσβευτές της Ελληνικής Φιλοξενίας.

Add Comment