Δυναμικό παρόν της νέας γενιάς στην εκδήλωση για τη νεολαία

1936 1 (Αντιγραφή)

Γιώργος Πασχόπουλος: «Οι νέες και οι νέοι δεν απαξιώνουν την πολιτική, τη συμμετοχή στα κοινά και τις δημοκρατικές διαδικασίες. Απαξιώνουν τους πολιτικούς που πρόδωσαν, εξαπάτησαν, έκλεψαν, κακοδιαχειρίστηκαν & υπονόμευσαν το μέλλον τους »

Μαζική ήταν η προσέλευση των νέων στην πρόσκληση του Συνδυασμού “Ολύμπου Πολιτεία” και του Υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Πασχόπουλου, στη βραδιά Νεολαίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 09/05/2014 το βράδυ στην Ελασσόνα.
Ο Γιώργος Πασχόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τη νεολαία του Δήμου για την ισχυρή της παρουσία στις επικείμενες εκλογές, τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, στις προτάσεις που υπέβαλε και εμπλούτισαν το πρόγραμμα της πενταετίας 2014-2019.
Κατά τη διάρκεια της όμορφης βραδιάς που ήταν γεμάτη από ζωντάνια, αέρα νιότης και βεβαιότητα για τη νίκη στις 18 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε με όλους τους παριστάμενους, αντάλλαξαν απόψεις για την εφαρμογή των αναπτυξιακών προγραμμάτων της ερχόμενης πενταετίας, την οργάνωση του μοντέλου προβολής της περιοχής εντός και εκτός Ελλάδας, την ενεργό συμμετοχή τους στην προσπάθεια ολοκλήρωσης του έργου που έχει ήδη ξεκινήσει.
Κλείνοντας το χαιρετισμό του, ο κ. Πασχόπουλος τόνισε: «Βασιζόμαστε στη νιότη, τη ζωντάνια, τη διάθεσή σας να εργαστείτε για το μέλλον αυτού του τόπου. Αποτελείτε πλούτο για το σήμερα και το αύριο. Η Πολιτεία αυτή που έχουμε οραματισθεί, η Ολύμπου Πολιτεία είναι δική σας, των παιδιών σας. Ας δουλέψουμε λοιπόν, όλοι μαζί, ενωμένοι, για να ολοκληρώσουμε τη μεγάλη προσπάθεια!»
Ακολούθησε η παρουσίαση των νεαρών υποψηφίων, τους οποίους ο κ. Πασχόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την συμμετοχή τους στο συνδυασμό “Ολύμπου Πολιτεία”.

[wpg_thumb]

Γ. Πασχόπουλος: “Δημιουργήσαμε τις βάσεις για μία νέα περίοδο ανάπτυξης στο Δήμο μας”

“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ”

Τις τοπικές κοινότητες Κοκκινόγης και Γιαννωτών, καθώς και το Μικρό Ελευθεροχώρι, τόπο καταγωγής του, επισκέφτηκε την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 ο Δήμαρχος Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Πασχόπουλος συνεχίζοντας την προεκλογική περιοδεία για τις εκλογές της 18ης Μαΐου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία” έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου του και παρουσίασε στους κατοίκους τον προγραμματισμό της επόμενης πενταετίας, συζητώντας μαζί τους τα προβλήματα και τις προτάσεις τους για την αντίστοιχη περιοχή.
Μεταξύ άλλων ο κ. Πασχόπουλος ανέφερε: “Γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα του κάθε χωριού και, αν δεν είχαμε παραλάβει χρέος 18 εκατομμυρίων ευρώ, τα περισσότερα από αυτά θα είχαν επιλυθεί την τριετία που πέρασε. Όμως, οι οικονομικές υποχρεώσεις ήταν τεράστιες. Ο Δήμος δεν μπορούσε να προχωρήσει σε νέα έργα πριν αποπληρώσει τα παλαιά. Οι προμηθευτές ζητούσαν καθημερινά τα λεφτά τους και ο Δήμος ήταν υποχρεωμένος να εξοικονομήσει τα χρήματα αυτά”.
Και ο κ. Πασχόπουλος συνέχισε: “Εκτός όμως από το χρέος, παραλάβαμε και πολλά χρόνια προβλήματα της περιοχής. Αρδευτικές γεωτρήσεις σε κακή κατάσταση, δίκτυα ύδρευσης προβληματικά. Για το λόγο αυτό προχωρήσαμε από την πρώτη κιόλας περίοδο στη μελέτη και ένταξη ενός σημαντικού έργου, προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων, της παρακολούθησης της λειτουργίας των υδρευτικών και αρδευτικών εγκαταστάσεων με τη μέθοδο της τηλεμετρίας. Τον Ιούνιο ξεκινά η πρώτη φάση της Τηλεμετρικής Παρακολούθησης των υδρευτικών εγκαταστάσεων και θα ακολουθήσει σε δεύτερη φάση η παρακολούθηση των αρδευτικών. Με το έργο αυτό παρακολουθούνται σε 24ωρη βάση όλες οι εγκαταστάσεις του νερού, έτσι ώστε να επιδιορθώνονται άμεσα οι βλάβες και να προλαμβάνονται ζημίες και φθορές χιλιάδων ευρώ, οι οποίες θα επιβάρυναν εντέλει τους καταναλωτές.”
Τόνισε δε ότι “Χωρίς εξυγίανση, σχεδιασμό και μελέτες δεν υπάρχει προοπτική. Εμείς όμως τα καταφέραμε. Δημιουργήσαμε τις βάσεις για μία νέα περίοδο ανάπτυξης στο Δήμο μας. Πλέον, μπορούμε να επιλύουμε τα προβλήματα πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Επενδύουμε σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες παρεμβάσεις και προχωράμε με σχέδιο και εξειδικευμένο πρόγραμμα”.
Τέλος, στο Μικρό Ελευθεροχώρι, τόπο καταγωγής του, ο κ. Πασχόπουλος ευχαρίστησε συγκινημένος τους κατοίκους του χωριού για τη στήριξή τους και τους κάλεσε να στηρίξουν και πάλι το συνδυασμό “Ολύμπου Πολιτεία” για την ποιότητα και το στελεχιακό του δυναμικό.

Add Comment