Φάιναλ φορ για τις κορασίδες στο Βόλο

ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ F4 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

final 4

Χωρίς προβλήματα και με ανεβασμένη ψυχολογία προετοιμάζονται οι κορασίδες για τη γιορτή του βόλεϊ της Περιφέρειας, για το F4 ΚΟΡΑΣΊΔΩΝ, που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο το τριήμερο 9/10/11-05-2014..
Την Παρασκευή η ομάδα της Ελασσόνας αντιμετωπίζει το φαβορί της διοργάνωσης ,τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στις 18:00 μ.μ..
Το Σάββατο στις 14:00 μ.μ αντιμετωπίζει την ομάδα της Λάρισας την ΕΑΛ..και.
τη Κυριακή την τοπική και διοργανώτρια ομάδα του Βόλου, την ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ..
Οι δύο πρώτες ομάδες θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων 2013-14…
 Τα κορίτσια της Ελασσόνας, έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία των αγώνων, και καθημερινά υπερβάλλουν εαυτούς στις προπονήσεις ,έχοντας δημιουργήσει ένα υπέροχο κλίμα ομοιογένειας το οποίο και ΄΄αυτό΄΄ βγαίνει στο παρκέ!!
Η διοίκηση ΄του τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου, καταρχήν, συγχαίρει τις μικρές αθλήτριες για την σπουδαία αυτή επιτυχία ,αφού η μικρή πόλη της Ελασσόνας, πλασάρεται για άλλη μία φορά αντίπαλη, με  πόλεις, με κατά πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό , με ιστορία στο γυναικείο βόλεϊ, όπου και πιστοποιείται ,ότι τον Σύλλογο δεν τον ενδιαφέρει μόνο ο πρωταθλητισμός στις γυναίκες και η συμμετοχή στα ΕΘΝΙΚΑ πρωταθλήματα, αλλά δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη ,στις ακαδημίες και κύριο μέλημά του, είναι να υπάρχει ο βασικός ΄΄αιμοδότης΄΄ ,που θα τροφοδοτεί τη γυναικεία ομάδα με αθλήτριες , από τα σπλάχνα της…..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ..

ΣΤΟΥΣ 16 ΠΑΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!

3-0 ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – 3-0 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΑΛ
ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥΣ
 
Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα των παγκορασίδων αφού στα 2 τελευταία παιχνίδια του ομίλου επικράτησαν με 3-0  του ΑΜΠΕΛΩΝΑ και της  ΕΑΛ ΜΕ 3-0 αντίστοιχα!!!
Έτσι λοιπόν μετά από τις κορασίδες και οι παγκορασίδες προκρίθηκαν στις 16 καλύτερες ομάδες της Περιφέρειας ,τερματίζοντας αήττητες με 10 νίκες και με απώλεια ενός μόνο σετ!!
Βασικός λοιπόν στόχος και των παγκορασίδων είναι η είσοδος στο f4 της Περιφέρειας!
Όσον αφορά στα δύο τελευταία παιχνίδια των ομίλων , η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου έκανε επίδειξη δύναμης, τόσο απέναντι στον Αμπελώνα όσο και με την ΕΑΛ, όπου και επικράτησε με 3-0 σετ!
Ειδικά στον αγώνα με την ΕΑΛ, η ομάδα ήταν φανταστική σε όλους τους τομείς,διακρίθηκαν όλες οι παίκτριες και η απόδοση της ομάδας ήταν δυναμική, αφήνοντας πολλές ελπίδες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος…
Η προσπάθεια τώρα συνεχίζεται με πιο εντατικό τρόπο, αφού οι ίδιες σχεδόν παίκτριες, θα αγωνιστούν στο f4 κορασίδων και ακολουθούν οι αγώνες της φάσης των 16 για τις παγκορασίδες..
 
Τα σετ::
 
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ – Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ   0-3 ( 12-25,20-25,13-25)
ΕΑΛ – Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ      0-3 (16-25,18-25,22-25)
 

ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:  (Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Μπελαή , Λανάρη,Παναγιώτου,Γκόρη,Πίγκα, Λέκκα, Ζουρλανδάνη…
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ..
 
 1.   ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ   20 βαθμοι (30-1)
         2. ΕΑΛ                            18 βαθμοί   
3 Α.Ο ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ    16 βαθμοι
4 . ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ    14 βαθμοί
5. ΓΣ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ 11 βαβμούς
6. ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ (αποχώρησε)    

Add Comment