Πρωταθλητής 2014 ο Δραγατσίκης Νικόλαος

Dragatsikis-Nikolaos-03 [7]

Στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης, παίδων που διεξήχθησαν στην Πτολεμαΐδα, στις 29-3-2014, ο αθλητής της “Παλαίστρας” Ελασσόνας, Δραγατσίκης Νικόλαος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των 54 κιλών.
Ο Νίκος το 2013 κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία των 46 κιλών και ανεβαίνοντας δύο κατηγορίες σωματικού βάρους σε ένα χρόνο κέρδισε και την κατηγορία των 54 κιλών με χαρακτηριστική άνεση, αποδεικνύοντας ότι, οι όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται, παλεύονται με τη θέληση για αγώνα προς τη νίκη.
Του ευχόμαστε να μας κάνει υπερήφανους και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Ιούλιο, στην Ολυμπιάδα Νεότητας τον ίδιο μήνα και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Αύγουστο που θα συμμετέχει με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας.
Καλούμε επίσης τους Λαρισαίους στις 25 Απριλίου στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πάλης που θα διεξαχθεί στην πόλη μας, να προσέλθουν, για να παρακολουθήσουν τους αγώνες στους οποίους θα συμμετέχει και ο αθλητής μας και ευχόμαστε να κάνει περήφανους τους καθηγητές και τους συμμαθητές του.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς του Νίκου που με περίσσια θέρμη αγκάλιασαν τις προσπάθειές του, γιατί χωρίς τη βοήθειά τους, στους καιρούς οικονομικής κρίσης που περνά ο Ελληνικός αθλητισμός και με την απουσία κάθε βοήθειας από την επίσημη πολιτεία, θα του ήταν δύσκολο να εκπληρώσει – κατακτήσει τα όνειρά του. Τα Νερά Θεόνη, ο Ευθυμιάδης Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, το Cafe Si-Vou-Ple, το Cafe X-Pouse, οι Θεσσαλικές Αγγελίες, ο Μπαλαής Άρτος & Γλυκό, το Cafe Raples, το As Laid, η Sukos ρομποτικά & η Cougar στήριξαν τον Νίκο και θα είναι δίπλα του για ότι χρειαστεί.
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα και προπονητή του Κωνσταντίνο Δραγατσίκη που ως προσωπικός του αντίπαλος, εκτός των άλλων, κατάφερε να δώσει στο γιο του όραμα και κίνητρο για αγώνα στη ζωή, με εντιμότητα.
Μπράβο Βερδικουσιώτη Νίκο που μας έκανες για άλλη μια φορά περήφανους στο Πανελλήνιο!
Ο δεύτερος αθλητής της “Παλαίστρας”, Καρέτσος Αστέριος που συμμετείχε στο ίδιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των 69 κιλών της ελληνορωμαϊκής πάλης δεν κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στο βάθρο.

[wpg_thumb]

Add Comment