Πανάξια στους 8 οι κορασίδες του ΓΣΕΕ

agonas_volley_korasides_gsee

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα και με 7ο παίκτη τον υπέροχο κόσμο που γέμισε το κλειστό , οι κορασίδες του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ προκρίθηκαν πανηγυρικά στους 8 της διοργάνωση ςκαι στον επόμενο αγώνα με τη Λαμία θα επιδιώξουν τη πρόκριση στο FINAL 4 Της Κεντρικής Ελλάδας!!!
Με φοβερό σερβίς  – 18 άσσους, οι 13 από την Παναγιώτου – απίστευτη άμυνα αλλά και ικανοποιητικές επιθέσεις  60%, οι μικρές αθλήτριες της Ελασσόνας ήταν αδύνατον να μην κερδίσουν τον αγώνα!!
Από την αρχή του αγώνα επέβαλλαν τον ρυθμό τους τελείωσαν σχεδόν όλες τις κόντρες μπάλες και έχοντας σε μεγάλη μέρα τις ακραίες Γκαραβέλη και Παναγιώτου κέρδισαν το σετ 25-13!!
Το 2ο σετ είχε την ίδια κατάληξη και με τα ίδια ποσοστά σε όλα τους τομείς και επιβλητική παρουσία το κέρδισαν με 25- 19!
Την  ίδια κατάληξη είχε και το 3ο σετ, αν και στο τέλος ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ μείωσε στους 3 πόντους 23-20 εντούτοις, με επιμονή και υπομονή το σετ ήρθε στην Ελασσόνα μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς!!!..25-22!
Από την ομάδα δεν υστέρησε καμία παίκτρια, αλλά ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο λίμπερο Παπαδοπούλου Ζωή , που  η τεχνική της άγγιξε το τέλειο, και πραγματικά απέδειξε πως η σκληρή δουλειά που γίνεται απέφερε καρπούς.
Η στατιστική της βέβαια το καταμαρτυρεί:
΄΄ 70% υποδοχή – 80% άμυνα΄΄
 
Σίγουρα ο Σύλλογος, περιμένει πολλά στο μέλλον από αυτήν και ήδη την έχει προωθήσει στη γυναικεία ομάδα στα τελευταία παιχνίδι..
Η διοίκηση ,οι παίκτριες αλλά και ο προπονητής θέλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο, ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο που γέμισε το κλειστό,πίστεψε στα κορίτσια και μέσα σε κόσμια πλαίσια έδωσαν παλμό στην ομάδα και σίγουρα τους αξίζει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΉ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ:
Παναγιώτιου: 13 άσσους,65%υποδοχή,18/26επιθέσεις 65% 11 άμυνες
Γκαραβέλη: 3 άσους, 50%υποδοχή, 12/20επιθέσεις 55% 7 άμυνες
Παπαιωάννου : 1 άσσος 2 μπλοκ, 4/11 επιθέσεις,3 άμυνες
Μπελαή: 3 μπλοκ , 7/12 επιθέσεις 65%
Λέκκα: 2 άμυνες 2/11 επιθέσεις
Παπαδοπούλου Ρανια : 2 άσσους ,4 άμυνες
Παπαδοπουλου Ζωη (λιμπερο): 70% υποδοχή – 80% άμυνα
Κόμη,Λανάρη,Πίγκα, Γκόρη,Ζουρλανδάνη…
 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

[wpg_thumb]

Add Comment