ΠΟΕ – Όλυμπος Καλυβίων 0-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Νικητής στο …τοπικό ντέρμπι των ουραγών της βαθμολογίας αναδείχθηκε η ομάδα του Μύτικα/Ολύμπου Καλυβίων, που κέρδισε στην Ελασσόνα τον Π.Ο.Ε. με 0-1, με γκολ που πέτυχε ελάχιστα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Το παιχνίδι δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο, πέρα από ελάχιστες φάσεις, κυρίως στην εστία των γηπεδούχων(στο β΄ ημίχρονο), με μέτρια απόδοση και από τις δύο ομάδες και βέβαια η παρουσία λίγων φιλάθλων από την περιοχή της Ελασσόνας.

Φάσεις – γκολ
60΄: Επίθεση των φιλοξενουμένων, δυνατό σουτ του Καριπίδη από καλή θέση, η μπάλα…ψηλά άουτ.
65΄: Ευκαιρία για τον Μύτικα, όταν από καλή θέση ο Μητούλας στέλνει τη μπάλα …ψηλά άουτ.
80΄: Σουτ από κοντά του Καραγκούνη των Καλυβίων και μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα Κλεισιάρη, η μπάλα φεύγει κόρνερ από το αριστερό δοκάρι του.
82΄: Μετά από εκτέλεση φάουλ – σέντρα του Καριπίδη, ο Μάρκου με σουτ εξ επαφής στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ από αριστερό δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ.
88΄: Σουτ του προωθημένου Λαζ. Γεωργούλη των φιλοξενουμένων φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του ΠΟΕ.
89΄: Επίθεση των φιλοξενουμένων, η μπάλα στα πόδια του Μάρκου, που ξεφεύγει και με ωραίο δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Π.Ο.Ε, γράφοντας το τελικό 0-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Κεραμίδα, Δήμου, Σουλιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Οικονόμου): Κλεισιάρης, Γκανάτσιος, Ζυγογεώργος, Μπούσιας, Πρένγκα, Σισμανίδης, Βαρνάς Νικ.(46΄ Σεμερτζίδης), Λίκα(71΄ Αθανασέλος), Καραμάνος, Καλύβας(59΄ Βαρνάς Σπ.).

ΜΥΤΙΚΑΣ/ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ(Δοδοντσάκης): Λικάι, Νταμπώσης, Σιαμάτρας(70΄ Καραγκούνης), Γεωργούλης, Κόντος, Καντολλάρι(29΄ Γκαβαλιάγκας), Μάρκου, Μητούλας, Καραγιάννης(29΄ Πουρουτίδης), Μπούνα, Καριπίδης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

[wpg_thumb]

Add Comment