Κάλεσμα για τον αγώνα της Τετάρτης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

agonas_gsee_volley

Την ανατροπή του 3-2 σετ του πρώτου αγώνα , θα επιδιώξουν οι κορασίδες του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ,απέναντι στην φιλόδοξη ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ για τη φάση των 16 του πρωταθλήματος της Κεντρικής Ελλάδας.
Ο νικητής της αναμέτρησης, θα προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες, όπου και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΓΣ.Λαμίας, με στόχο την πρόκριση στο final four!
Στον 1ο αγώνα  η ομάδα του ΓΣ.Ελασσόνας, αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμη, θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη, αφού κέρδισαν πολύ εύκολα τα δυο σετ , ενώ τ’αλλα δύο τα έχασαν οριακά στον πόντο !!
Σίγουρα όμως, η ομάδα, αν και επί των πλείστων , αποτελείται από παγκορασίδες , εντούτοις όλες οι παίκτριες έχουν συνειδητοποιήσει τη κρισιμότητα του αγώνα και ΄΄φωνάζουν΄΄ ετοιμοπόλεμες για την συγκεκριμένη αναμέτρηση!
Γιαυτό και η διοίκηση καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελασσόνας να έρθει στο κλειστό και να βοηθήσουν τις μικρές αθλήτριες οι οποίες ακολουθούν τα χνάρια των γυναικών αφού τόσο η αγωνιστική τους εικόνα όσο και τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους ,καταμαρτυρούν πως θα γίνει ένας φανταστικός αγώνας!!
Εξάλλου αυτά τα κορίτσια αποτελούν το μέλλον του Ελασσονίτικου βόλει!

Add Comment