ΠΟΕ – Δόξα Ομορφοχωρίου 1-2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα κατάφερε στην Ελασσόνα η Δόξα Ομορφοχωρίου και επικράτησε του ουραγού τοπικού Π.Ο.Ε. με 1-2.
Οι φιλοξενούμενοι, πιο ψύχραιμοι, αν και στο α΄ ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ, έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με δύο γκολ στο β΄ ημίχρονο, έχοντας απέναντι ένα ΠΟΕ, που το πάλεψε, έχασε κάποιες ευκαιρίες να «σιγουρέψει» μια νίκη, που τελικά…μετατράπηκε σε ήττα.

Φάσεις – γκολ:

4΄: Προσπάθεια του Γκόλαντα από δεξιά, που πριν δώσει σε συμπαίκτες του πάσα για γκολ, προλαβαίνει την τελευταία στιγμή με ωραία προσπάθεια ο νεαρός τερματοφύλακας Μπαλούκας.
9΄: Έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ του Τζημούλα των φιλοξενουμένων και η μπάλα μόλις άουτ από την εστία των Ελασσονιτών.
12΄: Δυνατό ευθύβολο σουτ του Σισμανίδη μπλοκάρει σε καλή θέση ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνου.
14΄: Επίθεση – «φωτιά» των παικτών του ΠΟΕ από τα αριστερά, σέντρα, και ο Βαρνάς Νικ. με ωραίο σουτ κάνει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
21΄: Διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν σουτ του Βαρνά Νικ. αποκρούεται προσωρινά από τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνου, ο Αθανασέλος σουτάρει ξανά, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και απομακρύνεται.
26΄: Ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους όταν σε κεφαλιά εξ΄ επαφής του Τζημούλα, μπλοκάρει σωτήρια ο Μπαλούκας.
39΄: Μια περίεργη φάση προκαλεί ένταση στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα, όταν μετά από «αγκωνιά» του Τσακαβίτη βρίσκεται στο έδαφος τραυματισμένος ο Σκάντζος του ΠΟΕ . Ευτυχώς, αφού δόθηκαν εξηγήσεις, τα πνεύματα ηρέμησαν και συνεχίστηκε ο αγώνας.
47΄: Σουτ από καλή θέση του προωθημένου Μπούσια και η μπάλα ψηλά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
48΄: Ωραία αντεπίθεση των παικτών του Ομορφοχωρίου, η μπάλα στα πόδια του αμαρκάριστου Ραμάϊ, που με ψύχραιμο σουτ γράφει το 1-1 .
56΄: Από τα αριστερά, ωραίο σουτ του Βαρνά Σπ. μπλοκάρει σωτήρια ο Κωνσταντίνου.
59΄: Από τα αριστερά, έξυπνο σουτ – φάουλ από τον Ανδρώνη των φιλοξενουμένων και η μπάλα στα δίχτυα της εστίας του ΠΟΕ, γράφοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-2 !
86΄: Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους από τα αριστερά, όταν το ωραίο σουτ του Μπούσια αποκρούεται την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.
88΄: Πίεση από τους γηπεδούχους, σουτ του Λίκα του ΠΟΕ και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
90΄: Από δεξιά, επίθεση του Ομορφοχωρίου και σουτ από τον Γκόλαντα και η μπάλα μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μπαλούκα.

Να σημειωθεί ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ο ΠΟΕ αγωνιζόταν με 10 παίκτες, αφού είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές του και …τραυματίστηκε, αποχωρώντας ο Γκανάτσιος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Οικονόμου): Μπαλούκας, Γκανάτσιος, Σκάντζος(53΄ Πρέντζα), Μπούσιας, Ζυγογεώργος, Κουτσογιάννης, Βαρνάς Νικ., Λίκα, Αθανασέλος(75΄ Καραμάνος), Σισμανίδης, Βαρνάς Σπ.(75΄ Νίκου).

ΔΟΞΑ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ: Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου Στ.(88΄Γαρυφαλόπουλος), Μάρκου, Βιλανάκης, Καπετάνιος, Τσακαβίτης, Ραμάϊ, Ανδρώνης, Γκόλαντας, Ρουμελιώτης, Τζημούλας(46΄ Ασίκογλου).

Γιάννης Μουκίδης

[wpg_thumb]

Add Comment