Νίκες για το ΓΣΕΕ στο βόλεϊ

ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ
gsee volley (2) [3]

Χωρίς να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, η ομάδα της Ελασσόνας επιβλήθηκε με 3-0 σετ , του ουραγού της βαθμολογίας Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ και σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα του αγώνα ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 2-3 σετ, αποσπάστηκε με 7 βαθμούς διαφορά από τον 2ο της βαθμολογίας ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ.
Οι παίκτριες της Ελασσόνας, ήταν πολύ καλές στο 1ο σετ, όπου και επιβλήθηκαν πολύ άνετα με 25-14 ..
Στο 2ο σετ αφενός η χαλαρότητα των παικτριών και αφετέρου οι αλλαγές στην εξάδα – αγωνίστηκαν οι παγκορασίδες Παπαδοπούλου , Μπελαή, Παναγιώτου -έδωσαν τη δυνατότητα στις αθλήτριες του Βόλου να εκμεταλλευτούν τα πολλά λάθη των Ελασσονιτών, με αποτέλεσμα το σετ να τελειώσει με 25-19..
Το 3ο σετ ήταν το ίδιο με το 2ο με αρκετές αλλαγές στην εξάδα, αφού πολλές παίκτριες πήραν χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει τον αγωνιστικό ρυθμό της και τελικά το σετ να τελειώνει 25-22..
Γενικά όμως ήταν ένα παιχνίδι νωθρό, αλλά και ένα μάθημα , πως δεν πρέπει να  να υποτιμάται κανένας αντίπαλος και να μη χαλαρώνουν οι παίκτριες σε κανένα σημείο του αγώνα..
Το θετικό όμως είναι η κατάκτηση των 3 βαθμών, που καθιστά την ομάδα του Βάιου Παναγιώτου,για 10 αγωνιστική αήττητη  με μία διαφορά ασφαλείας από τον 2ο  με 7 βαθμούς!!
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Πλιάκα,Κατσαρέ,Τζιούργκανου,Δίρβα,Κασσελούρη,Παπακώστα,Ζιάκου Μπελαή,Παπαδοπούλου, Παναγιώτου,Γκαραβέλη,Παπαιωάννου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3-0 ΣΕΤ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΜΕ 6 ΝΙΚΕΣ!! 
 
Έχοντας σε μεγάλη μέρα τη Γκαραβέλη, η ομάδα κορασίδων του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, επιβλήθηκε με 3-0 σετ της ομάδας του Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος κορασίδων. Η ομάδα σημείωσε την 6 συνεχόμενη νίκη και περιμένει τη Πέμπτη την ομάδα της ΕΑΛ στο  αναβληθέν παιχνίδι του 2ου γύρου.
Η ομάδα πραγματοποίησε μία φανταστική πορεία στον 2ο γύρο  κερδίζοντας όλα τα ματς και αν κερδίσει και την ΕΑΛ τότε θα τερματίσει 2η που θα της δώσει πλεονέκτημα στη φάση των 16 της Κεντρικής Ελλάδας!
Εκτός από την Γκαραβέλη σε μεγάλη απόδοση και η Μπελαή, όπου στο 3ο σετ,κυριάρχησε πλήρως στο φιλέ με πολλές τελειωμένες επιθέσεις από το κέντρο του γηπέδου, καθώς και το λίμπερο Παπαδοπούλου Ζωή που ήταν αλάνθαστη στην υποδοχή!!

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) ΠαπαδοπούλουΡ,Πίγκα,Μπελαή,Παναγιώτου,Γκαραβέλη,Παπαιωάννου,Παπαδοπούλου Ζ,Κόμη,Λανάρη,Λέκκα

3-0 ΤΗΝ ΕΑΛ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΊΔΕΣ Β΄
2η  ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β!
 
Τη 2η συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν οι μικρές αθλήτριες του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ όπου στην 2η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος επιβλήθηκαν εκτός έδρας της ΕΑΛ Γ΄ με 3-0 σετ!
Στο πρωτάθλημα αυτό η ΕΛΑΣΣΟΝΑ, συμμετέχει με μία ομάδα, στην οποία συμμετέχουν αθλήτριες κυρίως ΣΤ΄ Δημοτικού και πραγματικά παρουσιάζουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με όμορφες αγωνιστικές φάσεις , πάθος και ομοιογένεια.
Το ταλέντο και η διάθεση των συγκεκριμένων παιδιών αφήνουν πολλές ελπίδες για το μέλλον του Συλλόγου στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα!!
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:( Παναγιώτου Αννα) Διβράμη,Γεωργιάδη,Κορακίδη,Γκρούμτζια,Μπαλογιάννη, Γιανγκούλα,Τσιγγέλη, Λανάρη,Καζαντζή

Add Comment