Πρωτιά Δραγατσίκη στην ελευθέρα πάλη

Dragatsikis-4 [8]

Στην 1η θέση της κατάταξης ο Δραγατσίκης Νικόλαος του Συλλόγου “Παλαίστρα” Ελασσόνας στην Α’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης παίδων του 2014.
Ο πρωταθλητής μας στα 46 κιλά για το 2013, αγωνίσθηκε στα προκριματικά των 54 κιλών παίδων το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Ευρωπό του Κιλκίς και σε σύνολο 5 αγώνων έφτασε στον τελικό της κατηγορίας.
Ο τελικός συναρπαστικός γιατί συναντήθηκε με τον πρωταθλητή της κατηγορίας των 54 κιλών του 2013. Το ενδιαφέρον του κόσμου κέρδισε η συγκεκριμένη αναμέτρηση γιατί και οι δυο αθλητές του τελικού ήταν πρωταθλητές σε διαφορετικές κατηγορίες την προηγούμενη χρονιά. Στο 2ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο αθλητής μας κατάφερε να νικήσει τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με πτώση, μετά από άριστη τεχνική.
Ο ίδιος δήλωσε ότι είχε το άγχος που πρέπει να έχει για το επίπεδο τέτοιου αγώνα, χωρίς να τον καταβάλλει και με τη στήριξη του προπονητή και πατέρα του κατάφερε στο 4ο λεπτό να το αποβάλλει και να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ούτε μια στιγμή δεν υποτίμησα τον συναθλητή μου, αντίθετα κινδύνεψα κάποια στιγμή από δικό μου λάθος, γι’ αυτό και θα πρέπει να βελτιώσω την τακτική μου.
Ευχόμαστε στο Νίκο να μας χαρίσει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στους τελικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος και να ξεπεράσει σε διακρίσεις τον προπονητή και πατέρα του, ο οποίος ετοιμάζει και τον μικρότερο γιο του Χαράλαμπο Δραγατσίκη για να αγωνισθεί για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων της ελευθέρας πάλης τον Μάρτιο του 2014.

[wpg_thumb]

Add Comment