Αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Δολίχη

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης “Η Τριπολίτιδα” όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει μια σειρά απο εκδηλώσεις το τριήμερο των Αποκριών αλλά και την Τσικνοπέμπτη.
Την “Τσικνοπέμπτη” 20/02/2014 ο Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει χοροεσπερίδα στην παραδοσιακή ταβέρνα “Παλιόχανο” στη Δολίχη με την ορχήστρα του ανεπανάληπτου Βακουφτσή Κώστα. Κλαρίνο: Βακουφτσής Κώστας, βιολί: Παπαστεργίου Γιάννης, πλήκτρα: Ντούτσιας Βασίλης, κρουστά: Τζανόπουλος Γιάννης, τραγούδι: Μουστάκας θεόδωρος. Ώρα έναρξης: 21:00 μ.μ
Το Σάββατο 01/03/2014 άναμμα “ντραμπρέ” (φανός) στην πλατεία Δολίχης. Απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολίχης θα προσφερθεί κεμπάπ και άφθονο κρασί, ενώ θα υπάρχει μουσική για χορό.
Την Κυριακή των Αποκρεών 02/03/2014 18:00 μ.μ στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Δολίχης ” Τάκης Τσιόγκας” πάρτι μασκέ για τους μικρούς μας φίλους με κλόουν και πολλές εκπλήξεις.
Την Καθαρά Δευτέρα απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολίχης θα προσφερθεί παραδοσιακή φασολάδα, χαλβάς και τουρσί. Εμφάνιση χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου.

Add Comment