Δυναμική συμμετοχή από το μπλόκο της Μελούνας

SAM_1572 [2]

Χιλιάδες λαού στη Νίκαια την Κυριακή

Χιλιάδες λαού συμμετείχαν στο μεγάλο συλλαλητήριο συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς, την Κυριακή 9 Φλεβάρη στη Νίκαια της Λάρισας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα του Μπλόκου της Νίκαιας.
Αγρότες, εργαζόμενοι, άνεργοι, γυναίκες, νεολαίοι και φοιτητές έσπασαν την τρομοκρατία και ένωσαν τη φωνή τους ενάντια στη φτώχεια.
Φωνάζοντας συνθήματα για την ενότητα της εργατιάς με την αγροτιά, ενάντια στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πορεύτηκαν στην Εθνική Οδό και αφού πέρασαν τις αστυνομικές δυνάμεις, απέκλεισαν για ώρες το οδόστρωμα.
Από την περιοχή μας, συμμετείχαν στο συλλαλητήριο δεκάδες απεργοί αγρότες από το μπλόκο της Μελούνας. Χαιρέτισαν στη συγκέντρωση η Λαϊκή Επιτροπή Ελασσόνας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης και η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ελασσόνας.
Εν τω μεταξύ, το Σάββατο 8 Φλεβάρη, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νίκαιας, σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων.
Οι εκπρόσωποι των μπλόκων των αγροτών που συμμετείχαν στη σύσκεψη, έλαβαν αποφάσεις συνέχισης και ενίσχυσης του αγώνα τους.
Στη σύσκεψη χαιρέτισε εκ μέρους των αγροτών του μπλόκου στη Μελούνα, ο Γιώργος Αποστόλου, μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

[wpg_thumb]

Add Comment