Το Λιβάδι και οι μουσικοί του τίμησαν το Σταύρο Κουγιουμτζή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η μουσική εκδήλωση – αφιέρωμα στο μεγάλο Έλληνα συνθέτη με τίτλο “Γύρνα τις ώρες” πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβαδίου και έλαβε χώρα την Κυριακή 9/2 στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Ζαννείου Μορφωτικού κέντρου Λιβαδίου. Η φανερά συγκινητική ατμόσφαιρα, επιφορτίστηκε και από την παρουσία δύο πολύ σημαντικών προσώπων στη ζωή του συνθέτη, αυτή της συζύγου του, κυρίας Αιμιλίας Κουγιουμτζή καθώς και του στιχουργού, ποιητή και συγγραφέα κυρίου Φίλιππου Γράψα.
Η παιδική Χορωδία και η Ορχήστρα του Συλλόγου ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν το πρώτο μέρος του προγράμματος, για να τους διαδεχτεί η Ορχήστρα Λιβαδιωτών Φίλων της Μουσικής με ερμηνευτές το Θάνο Παπανικολάου και την Κωνσταντίνα Κάλφα. Μικροί και μεγάλοι μουσικοί υπό τη διεύθυνση του μαέστρου και μουσικοδιδάσκαλου Μπίσμπα Λάζαρου, καθήλωσαν το κοινό το οποίο αποχώρησε ενθουσιασμένο, συγκινημένο.
Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους επίτιμους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη αυτή εκδήλωση και το Λιβάδι, την κυρία Αιμιλία Κουγιουμτζή και τον κύριο Φίλιππο Γράψα, όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση και τη διεξαγωγή της εκδήλωσης καθώς και την κυρία Τσιτσανούδη – Μαλλίδη Νικολέτα, επίκουρη καθηγήτρια του πανεπιστημίου των Ιωαννίνων, η οποία ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης και την επιμέλεια των κειμένων.

[wpg_thumb]

Add Comment