«Ευτυχώς επτωχεύσαμεν» στο Θέατρο Τεμπών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Με θέα στο Αιγαίο»

Μία  αξιόλογη παράσταση με πολύ χιούμορ θα παρουσιάσει το Σάββατο 30 Ιουλίου στο Θέατρο Τεμπών στις 9.30 μ.μ. το Θέατρο Καράτζιου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Με θέα στο Αιγαίο».
Πρόκειται για  την παράσταση «Ευτυχώς επτωχεύσαμεν», στην οποία παίρνουν μέρος πολλοί γνωστοί ηθοποιοί και θα μας ταξιδέψουν με καράβι το …χιούμορ.

ΕΥΤΥΧΩΣ  ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ
Με οδηγό το γέλιο και το κέφι, μια ομάδα νέων ηθοποιών ξεκινά ένα ταξίδι για να στήσει μια παράσταση όπως οι κωμωδίες του παλιού καλού καιρού.
Παίζουν μερικά από τα πρώτα αριστουργήματα του θεάτρου…τα κωμειδύλια!!! Ταυτόχρονα όμως, αποκαλύπτουν και όλο το παρασκήνιο μιας παράστασης… με όλη τη γοητεία της, τα ευτράπελα αλλά και τις αναποδιές της. Μια κωμωδία γεμάτη γκανγκ, χιούμορ, αλλά και σουρεαλιστικές εκρήξεις γέλιου.
Οταν οι ηθοποιοί βρίσκονται στην σκηνή είναι οι ρόλοι τους όταν όμως βρίσκονται κάτω από την σκηνή είναι σαν να βρίσκονται στα παρασκήνια … το κοινό όμως έχει την ευκαιρία να τους βλέπει συνέχεια!!! και πάνω από όλα ζωντανεύουν μια εποχή…όπως γοητευτική φαντάζονται πως ήταν.
Ευτυχώς επτωχεύσαμεν!!! Με καράβι το γέλιο, πανιά του την νοσταλγία και πολύ πολύ τρέλα  στην μηχανή για καύσιμο… σαλπάρουμε!!!
Μια μοντέρνα παράσταση από τα παλιά…γιατί το θέατρο είναι και γοητεία!!! Και  επειδή η γοητεία δεν είναι αστείο πράγμα… θα γελάσετε πολύ!!!
Την μουσική δανειζόμαστε από επιθεωρήσεις του 1900. Η ιδέα της παράστασης είναι των Παύλου Μάτεση και Φώτη Σπύρου.
Τα κωμειδύλια είναι…
-Η πώληση της Αθηνάς
-Το κοκκαλάκι της νυχτερίδας
-Εν σιδηροδρόμω
-Ο βασιλεύς της ρέγγας
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ  :
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Φώτης Σπύρου
ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ : Παύλος Μάτεσης, Φώτης Σπύρου
ΜΟΥΣΙΚΗ : Θοδωρής Οικονόμου
ΣΚΗΝΙΚΑ : Βαλεντίνος Βαλάσης
ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ : Ελένη Ψύρρα
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Έλενα Γεροδήμου
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ : Δημήτρης Ζωγραφάκης
ΠΑΡΑΓΩΓΗ :–Μικρό Θέατρο- Ocean Productions
ΗΘΟΠΟΙΟΙ :
Σοφία Βογιατζάκη, Φώτης Σπύρου, Κάτια Νικολαϊδου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Πατρίκιος Κωστής, Σόλωνας Τσούνης, Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Διονύσης Κλαδής, Βαγγέλης Δαλλές.

Add Comment