Κάλεσμα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πολιτών

για το Δήμο Ελασσόνας

radioelassona.gr
radioelassona.gr

Συνεχίζονται οι πρωτόγνωρες συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες της Αυτοδιοικητικής Κίνησης και ήδη το διευρυμένο Συντονιστικό με την ανανεωμένη Συντονιστική Επιτροπή προχώρησε και στη δημιουργία προγραμματικής ομάδας που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση των θέσεων με ενσωμάτωση των απόψεων που συζητήθηκαν πρόσφατα καθώς και άλλων που θα προτείνουν γραπτά τα μέλη της Κίνησης.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει μια διαδικασία προβολής των στους συμπολίτες του Δήμου μέσω των ΜΜΕ, εφημερίδες, περιοδικά, διαδίκτυο, και φυσικά με εκδηλώσεις και εξορμήσεις μελών και φίλων της Κίνησης σ’όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ελασσόνας.
Καλούμε όλες και όλους όσους συμφωνούν με τις βασικές αρχές της Ενωτικής Πρωτοβουλίας να συμμετέχουν σ’όλες τις διεργασίες και να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια για κοινή δράση ώστε:
1. Με συλλογικές διαδικασίες να εμπλουτίσουμε παραπέρα τις θέσεις-δεσμεύσεις του προγράμματος.
2. Να ολοκληρώσουμε τις αρχές λειτουργίας της Κίνησης που θα μας δεσμεύουν σαν μέλη με δικαιώματα και υποχρεώσεις.
3. Να συμμετέχουμε ενεργά και δημιουργικά στη Γενική Συνέλευση των μελών της Κίνησης, που θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη, για να συζητήσουμε και να εγκρίνουμε τις Βασικές προγραμματικές κατευθύνσεις και τις Αρχές λειτουργίας της Ενωτικής Πρωτοβουλίας καθώς και να εκλέξουμε τον επικεφαλή του Συνδυασμού.
Το Γραφείο Τύπου-
Η Επιτροπή προγράμματος της Συντονιστικής
Επιτροπής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας

Add Comment