«Έφυγε» ο Τσαριτσανιώτης Χρήστος Καραγεώργος

ΦΩΤΟ - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 3 [5]ΠΛΗΡΗΣ ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 92 ΕΤΩΝ
Του Γιάννη Μουκίδη

«Έφυγε» από τη ζωή πλήρης ημερών, σε ηλικία 92 ετών, ο Τσαριτσανιώτης Χρήστος Καραγεώργος, μέλος της γνωστής πολυμελούς κτηνοτροφικής οικογενείας Καραγεώργου.
Ο Χρήστος Καραγιώργος, ανοιχτός και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, δραστήριος και εργατικός, ήταν αγρότης και κτηνοτρόφος, και είχε προχωρήσει και στη λειτουργία τυροκομείου. Το πρώτο παιδί της οικογένειας, έχοντας αδέλφια την Θεογνωσία Βαρσάμη, τον Χαρίλαο Καραγεώργο, την Αντιγόνη Καψάλη, τον Γιάννη Καραγεώργο(Ελασσονίτη δικηγόρο και πρ. πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λάρισας, επί νομάρχη Γ. Φλώρου), τον Βλαδίμηρο Καραγεώργο(εκπαιδευτικό στον Βόλο) και την Μαγδαληνή Σωτ. Σαπουνά.
Αφήνει πίσω, την κόρη του Βάσω, τον γαμπρό του Γιάννη Τόλιου(το γνωστό μηχανικό – κατασκευαστή, επιχειρηματία και πρ. πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Οικονόμου Τσαριτσάνης) και 2 εγγονές, που τον φρόντιζαν και τον υπεραγαπούσαν.
Η κηδεία του εκλιπόντος έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στη γενέτειρα του Τσαριτσάνη, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κωμόπολης, με την παρουσία δεκάδων Τσαριτσανιωτών, Ελασσονιτών, Λαρισαίων και πολλών συγγενών – φίλων από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Λάρισας.

Add Comment