Μεγάλο λαϊκό γλέντι του ΚΚΕ στην Τσαριτσάνη

Με ενθουσιασμό, μαχητικότητα και αγωνιστικότητα, τιμήθηκαν τα 95χρονα του ΚΚΕ το βράδυ του Σαββάτου, 21 Δεκέμβρη, στην Τσαριτσάνη.
Στο λαϊκό γλέντι που οργάνωσε η ΚΟΒ Τσαριτσάνης του Κόμματος στο κέντρο «Αποστακτήριο», συμμετείχαν δεκάδες κάτοικοι του χωριού. Η παρουσία του κόσμου, μελών και φίλων του ΚΚΕ, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το σύνθημα «εννιά δεκαετίες αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία», δόνησε πολλές φορές την ατμόσφαιρα, και κρατώντας την κόκκινη σημαία ψηλά οι κομμουνιστές της Τσαριτσάνης τραγούδησαν και χόρεψαν επαναστατικά και αντάρτικα τραγούδια, με την ορχήστρα του Δημήτρη Μιχαλέ.
[wpg_thumb]
Η βραδιά διοργανώθηκε στα πλαίσια της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ. Ετοιμάστηκε με το μεράκι και τη διάθεση των κομμουνιστών του χωριού, ενώ όλα τα ποτά και τα πλούσια εδέσματα που προσφέρθηκαν ήταν προσφορές αγωνιστών και απλών ανθρώπων, αγροτών και κτηνοτρόφων, εργαζομένων και επαγγελματιών.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε η Δήμητρα Πάσχου, Γραμματέας της ΚΟΒ Τσαριτσάνης του ΚΚΕ, με τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ να δίνουν ραντεβού στους αγώνες που είναι μπροστά, για την οργάνωση της εργατικής τάξης, των φτωχών αυτοαπασχολούμενων και αγροτών ενάντια στην βαρβαρότητα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος.

Add Comment