Ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο ο περιμετρικός δρόμος Ελασσόνας

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ [1]«Ταχύτητα, συνέργεια και συνεργασία ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και να γίνουν αισθητά τα αποτελέσματα στην κοινωνία γρηγορότερα», ζήτησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός κατά την επίσκεψή του σε έργα που εκτελούνται στην Ελασσόνα.
Συνοδευόμενος από τις αντιπεριφερειάρχες κα Ρένα Καραλαριώτου και κα Μαρία Μαμάρα και τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γιώργο Πασχόπουλο, ο κ. Κ. Αγοραστός είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών και να συνομιλήσει με τους κατασκευαστές για την πορεία των έργων.

Αναλυτικά τα έργα που επισκέφτηκαν ήταν τα εξής:

– Περιμετρικός δρόμος Ελασσόνας (νότιο-δυτική παράκαμψη της πόλης μήκους 2 km) προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ, που εκτελείται από την «Εγνατία Οδό Α.Ε» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο.

– «Περιβαλλοντική Αποκατάσταση – Διαμόρφωση Κοινοχρήστων Χώρων Ελασσόνας (παράπλευρα του Διοικητηρίου και στο Ο.Τ. Γ321)», προϋπολογισμού 547.350 € και αφορά την ανάπλαση δυο κοινόχρηστων χώρων συνολικής έκτασης 8 στρεμμάτων που σχεδόν έχει ολοκληρωθεί.

Κατά την αυτοψία στα έργα τον περιφερειάρχη συνόδευαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. κ. Θανάσης Παιδής και Χρήστος Καλομπάτσιος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας κ. Θ. Λιάπης, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Βαρσάμης και Γάτσας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Add Comment