Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ 1-5

Πιο δυνατή και αποτελεσματική η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου κέρδισε τον ΠΟΕ με 5-1, στο γήπεδο της Ελασσόνας, αλλά και με πολλά παράπονα και διαμαρτυρίες κυρίως για τους γηπεδούχους από τα «σφαλτσοσφυρίγματα» και την διαιτησία του κ. Γρηγοριάδη.

[wpg_thumb]
Φάσεις – γκολ:

3΄: Σφύριγμα – οφθαλμοφανές λάθος του διαιτητή κ. Γρηγοριάδη, που καταλόγισε αντί για άουτ ως …κόρνερ υπέρ των φιλοξενουμένων, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του ΠΟΕ . Η εκτέλεση του κόρνερ έφερε και το πρώτο τέρμα του Βλαχογιαννίου, με δυνατή κεφαλιά του Ιωαννίδη που έγραψε το 0-1 .
14΄: Μακρινό δυνατό σουτ του Μίσιου Ν. βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Γκουτζουρέλα.
16΄: Ωραίο πλασέ του Γκουρομπίνου, που καιροφυλακτούσε, γράφει το 0-2 υπέρ του Βλαχογιαννίου, ενώ οι παίκτες και οι άνθρωποι του ΠΟΕ διαμαρτυρήθηκαν για γκολ – οφσάιντ.
32΄: Εξαιρετική προσπάθεια του Λιόλιου, που ξεφεύγει, τριπλάροντας παίκτες του ΠΟΕ, αλλά πριν σουτάρει…χάνεται η μπάλα.
42΄: Μια περίεργη φάση, που δεν πέρασε απαρατήρητη από κανένα. Ο έμπειρος Βρασσίδας Κοντοθανάσης, προφανώς ενοχλημένος από κουβέντα φιλάθλου της ομάδας του στην κερκίδα, ξαφνικά βγάζει τη φανέλα του και φανερά εκνευρισμένος την πετάει επιδεικτικά …φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο! Ο διαιτητής …του δείχνει κίτρινη κάρτα και ο πάγκος τον μεταπείθει να συνεχίσει να αγωνίζεται. Οι του ΠΟΕ εδώ, ζήτησαν την αποβολή του Κοντοθανάση.
44΄: Πολύ καλό σουτ του έμπειρου Σισμανίδη, μειώνει για τον ΠΟΕ σε 1-2 .
45΄: Ωραία προσπάθεια από δεξιά των γηπεδούχων, η μπάλα μετά από δυνατή κεφαλιά του Περτζόνι, μπλοκάρεται από τον Βακουφτσή.
61΄: Προσπάθεια των φιλοξενουμένων, από αριστερά σουτ του Κοντοθανάση φεύγει μόλις άουτ από την εστία του ΠΟΕ .
64΄: Μακρινό δυνατό σουτ – βολίδα του Τασιούλη καταλήγει στα δίκτυα του Γκουτζουρέλα, που προσπάθησε, γράφοντας το 1-3, μέσα σε πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα.
66΄: Ο διαιτητής κατευθύνεται στον πάγκο του ΠΟΕ και μετά από παρατηρήσεις στον προπονητή κ. Στεργιάδη, τον διατάζει να αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργείται ένταση στον αγωνιστικό χώρο, οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΠΟΕ προς τον διαιτητή συνεχίζονται και ο διαιτητής αποφασίζει τη διακοπή του αγώνα. Μετά από διακοπή λίγων λεπτών, ο διαιτητής επιστρέφει από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο προπονητής του ΠΟΕ Θοδωρής Στεργιάδης βλέπει τον υπόλοιπο αγώνα, έξω από τον αγωνιστικό χώρο.
68΄: Κεφαλιά του Γκουρομπίνου κάνει το 1-4 για τη Δόξα Βλαχογιαννίου.
75΄: Συνεργασία των παικτών του Βλαχογιαννίου, η μπάλα στα πόδια του Λιόλιου, που σουτάρει δυνατά…αλλά αυτή κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΟΕ και απομακρύνεται.
80΄: Από δεξιά, σουτ του Γκουρομπίνου των φιλοξενουμένων, αλλά ο Γκουτζουρέλας αποκρούει πέφτοντας.
85΄: Ωραία προσπάθεια και σουτ από δεξιά του Λιόλιου καταλήγει στο «πλεκτό» της εστίας του ΠΟΕ, γράφοντας το τελικό 1-5 .
90΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν ο Πρέντζα ξεφεύγει με την μπάλα, αλλά τον προλαβαίνει την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας Βακουφτσής.

Η διαιτησία των κ.κ. Γρηγοριάδη, Αθανασούλα και της κ. Πιτσαρή, σίγουρα ήταν ο αρνητικός «πρωταγωνιστής» του αγώνα(…λίγο έλειψε να «ανάψει φωτιές» σε μια τοπική αναμέτρηση) με δυο ομάδες που βρίσκονται στον ίδιο Δήμο της Ελασσόνας και οι παίκτες τους είναι φίλοι μεταξύ τους. Θετική εξαίρεση αποτελεί η πολύ καλή εποπτεία της κ. Πιτσαρή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Στεργιάδης): Γκουτζουρέλας, Βαρνάς Νικ., Καλύβας, Μπούσιας(64΄ Πρέντζα), Περτζόνι, Σισμανίδης, Καραμάνος(46΄ Αθανασέλος), Ζυγογεώργος, Κοντοτάσιος, Σεμερτζίδης(λ.τ. 26΄ Βαρνάς Σπ.), Κουτσογιάννης.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ(Φακίτσας): Βακουφτσής, Βάλλας, Αθανασούλης, Βλιώρας, Ιωαννίδης(76΄ Σγουραλής), Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης(70΄ Μήσιος Δ.), Δαούλας(56΄ Φαρμάκας), Ταασιούλης, Γκουρομπίνος.

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment