Π.Ο. Ελασσόνας – Αχιλλέας Φαρσάλων 2 – 1

«Έσπασε το ρόδι» στην Ελασσόνα και ο τοπικός Π.Ο.Ε. πέτυχε τα πρώτα γκολ και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αφού «ψυχωμένος» και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κέρδισε τον μαχητικό Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-1.
Ο Π.Ο.Ε. αιφνιδίασε τους φιλοξενουμένους και κατάφερε νωρίς να προηγηθεί με 2-0 στο α΄ ημίχρονο(με γκολ του Μπούσια στο 6΄ και του Σεμερτζίδη στο 17΄) και καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους για την μαχητικότητα και το πάθος των νεαρών παικτών του.
Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Φαρσάλων ανέβασε ταχύτητα κυρίως στο β΄ ημίχρονο, πίεσε τον γηπεδούχο, και μείωσε το σκορ στο 60΄ με τον Μακρή, ενώ έχασε και ευκαιρίες να ισοφαρίσει.
[wpg_thumb]
Φάσεις – γκολ:

4΄: Ωραίο σουτ του Παλιούρα μπλόκαρε πέφτοντας ο Γκουτζουρέλας.
6΄: Πολιορκία στην περιοχή του Αχιλλέα Φαρσάλων και με ωραίο σουτ ο Μπούσιας του ΠΟΕ κάνει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς ποδοσφαιριστών – πάγκου – φιλάθλων για το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα!
17΄: Με υποδειγματική κεφαλιά του Σεμερτζίδη το σκορ γίνεται 2-0 για τον ΠΟΕ, και οι πανηγυρισμοί συνεχίζονται.
47 : Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους, όταν σε αλλεπάλληλες προσπάθειες για γκολ ο Γκουτζουρέλας μπλοκάρει λίγο πριν η μπάλα περάσει στην εστία του.
56΄: Νέα ευκαιρία για τον Αχιλλέα όταν σε σουτ του Μπένου αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακαςτου ΠΟΕ Γκουτζουρέλας.
60΄: Με προβολή – σουτ ο Μακρής των φιλοξενουμένων μειώνει σε 2-1 .
64΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σισμανίδη, ο πολύ καλός Μπούσιας από καλή θέση κάνει σουτ – προβολή και ο Κουτσοκέρας μπλοκάρει σωτήρια.
70΄: Ωραίο σουτ του Τλούπα και ο εξαιρετικός Γκουτζουρέλας αποκρούει εξ επαφής σώζοντας την εστία του από την ισοφάριση.
75΄: Διαμαρτυρίες των Φαρσαλινών για ανατροπή, αλλά ο διαιτητής διατάζει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
88΄: Αποβολή του Μαργαριτόπουλου του Αχιλλέα Φαρσάλων, για αντιαθλητική ενέργεια, όταν ενώ είχε σταματήσει η φάση, έσπρωξε και έριξε κάτω τον Ν. Βαρνά του ΠΟΕ, ξεσηκώνοντας η ενέργεια του θύελλα αντιδράσεων και από τους φιλάθλους.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κυρίτσης, Χήτος, Αρχοντής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Στεργιάδης): Γκουτζουρέλας, Βαρνάς Νικ., Ζυγογεώργος, Μπούσιας, Περτζόνι, Κρουσταλάκης, Πρέγκα(64΄ Μπίλας), Σεμερτζίδης, Βαρνάς Σπ., Σισμανίδης(75΄ Κουτσογιάννης), Ντούφας(46΄ Κοντοτάσιος).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ(Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσοκέρας, Τλούπας, Μαργαριτόπουλος, Πατσιούρας, Αντωνιάδης, Μακρής, Γκατζόγιας(77΄ Παπαγεωργίου), Τσιανάκας, Λίταινας(61΄ Λυμπέρης), Μπένος, Παλιούρας.

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment