Δραστηριότητα περιφ. συμβούλου Θαν. Παιδή

Παρέμβαση Θανάση Παιδή για τις ελλείψεις αγροτικών γιατρών στα χωριά της Ελασσόνας

Συνάντηση με το αναπληρωτή διοικητή της 5ης Υγειονομικής περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Δασταυρίδη Γρηγόρη είχε ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παιδής Αθανάσιος με θέμα τις ελλείψεις αγροτικών ιατρών που παρουσιάζονται στα αγροτικά ιατρεία της περιοχής Ελασσόνας .
Ο κύριος Παιδής ανέφερε .» Είναι τραγικό να υπάρχουν ελλείψεις αγροτικών ιατρών στην περιοχή της Ελασσόνας και οι ηλικιωμένοι άνθρωποι να μην μπορούν ούτε να εξεταστούν αλλά και να μην μπορούν να συνταγογραφησουν τα φάρμακα τους . Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα και να υπάρχει ομαλοποίηση στις επισκέψεις των αγροτικών ιατρών » . Ο κ. Δασταυρίδη ς επικοινώνησε τόσο με την ηγεσία του υπουργείου υγείας όσο και με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Καφέ , η όποια ανταποκρίθηκε άμεσα , και αναμένουμε την εξομάλυνση της κατάστασης τις επόμενες εβδομάδες . « Οι αποστάσεις είναι μεγάλες , το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής είναι ορεινό και κάνουν ιδιαίτερα δύσκολες τις μετακινήσεις των ηλικιωμένων συμπολιτών μας . Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα . Είναι κάτι που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία των συμπολιτών μας . Η δημόσια δωρεάν υγεία είναι αγαθό που πρέπει να έχουν όλοι» δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θανάσης Παιδής.
[wpg_thumb]
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μαρτίν Σουλτς είχε ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής .

Ο κ. Παιδής Αθανάσιος συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργάνωσε Το «Δίκτυο» με θέμα τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη , με καλεσμένο τον Μαρτίν Σουλτς πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβούλιο και υποψήφιο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής ένωσης .
Στη συζήτηση ετέθησαν τα εξής θέματα:
• Ανεργία των νέων και η αλλαγή του καταστατικού της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ώστε να περιλαμβάνει στους στόχους της μέτρα αντιμετώπισης της.
• Οι εξαγωγικές επιχειρήσεις και κυρίως το θέμα των διαφορετικών επιτοκίων.
• Ο Πρωτογενής τομέας.
• Το τραπεζικό σύστημα.
• Το ζήτημα της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής.
• Το θέμα της πολιτικής ενοποίησης.

Ο κύριος Παιδής είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με το πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της ανεργίας των νέων , όσο και στη δυνατότητα των δήμων να συμμετέχουν απευθείας σε ευρωπαϊκά προγράμματα ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών .

Add Comment