Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ 0 – 1

Μετά από ένα δυνατό αγώνα, που είχε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και από τις δυο ομάδες, η ομάδα του Παραπόταμου κατάφερε να φύγει με νικηφόρο αποτέλεσμα από την Ελασσόνα, κερδίζοντας τον τοπικό Π.Ο.Ε. με 0-1 .
Η νεανική ομάδα της Ελασσόνας(…με το νέο της προπονητή Θοδωρή Στεργιάδη), για ακόμη μια αγωνιστική, έμεινε «άσφαιρη» και παρά την αγωνιστικότητα του β΄ ημιχρόνου δεν τα κατάφερε. Πάντως, οι νεαροί της ποδοσφαιριστές έκανα φιλότιμες προσπάθειες για την ισοφάριση και το «πάλεψαν» έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Γεωργίου(με επόπτες την κ. Ντούρμα και τον κ. Χατζηλιόντα).
Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν δυνατοί και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία αρκετών ποδοσφαιριστών τους.
[wpg_thumb]
Φάσεις – γκολ:

12΄: Μετά από προσπάθεια από τα αριστερά των φιλοξενουμένων, η μπάλα στον αμαρκάριστο Κουκουτσέλο, που με δυνατό σουτ κάνει το 0-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.
16΄: Μεγάλη τριπλή ευκαιρία για τον ΠΟΕ να ισοφαρίσει. Εξαιρετική προσπάθεια του Ζηρδέλη από τα δεξιά, όταν τα σουτ που έκανε βρήκαν το δοκάρι της εστίας του Παραπόταμου και αποκρούστηκαν από τον τερματοφύλακα.
21΄: Ο Κουκουτσέλος ξεφεύγει από τα αριστερά, σουτάρει και η μπάλα άουτ.
22΄: Νέα ευκαιρία των φιλοξενουμένων, όταν κεφαλιά και το σουτ φεύγει άουτ.
39΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ όταν σέντρα-σουτ από τα δεξιά του Ζηρδέλη αποκρούει σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Παραπόταμου.
44΄: Σουτ από καλή θέση του Κουκουτσέλου φεύγει άουτ.
45΄: Δυνατό σουτ του Κανταρίνου από καλή θέση φεύγει άουτ.
46΄: Από δεξιά δυνατό σουτ του Ζηγοροδήμου, αποκρούει με ωραία προσπάθεια ο Γκουτζουρέλας.
61΄: Κεφαλιά του Σερίφη φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γκουτζουρέλα.
66΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν ο Ζηρδέλης ξεφεύγει από τα δεξιά και σουτάρει, αλλά το σουτ αποκρούεται από τον πολύ καλό τερματοφύλακα του Παραπόταμου, που έπεσε έγκαιρα στη γωνιά του.
68΄: Νέα ευκαιρία από δεξιά για τον Ζηρδέλη, όταν σουτάρει από καλή θέση και αποκρούει σωτήρια ο Τζουζέπε.
87΄: Σουτ του Ζιούστι και ο Γκουτζουρέλας πέφτει και μπλοκάρει σωτήρια.
91΄: Σουτ του Ναϊμ από καλή θέση, και ο τερματοφύλακας του ΠΟΕ αποκρούει σωτήρια.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Στεργιάδης): Γκουτζουρέλας, Κοντοτάσιος, Ζυγογεώργος(60΄ Καλύβας), Σεμερτζίδης, Κρουσταλάκης, Κουτσογιάννης, Βαρνάς Νικ.(46΄ Καλτέκης), Ντούφας, Ζηρδέλης, Βαρνάς Σπ., Αθανασέλος(52΄ Κόλλιας).

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ(Μπακάτσης): Τζουζέπε(Ruggerio), Ζηγοροδήμος, Δαλακώνης, Καραούλης, Ζιούστι, Παππάς(71΄ Πάσχος), Βασίλιεβ, Σερίφης(77΄ Ναϊμ), Κανταρίνος, Σαίτης, Κουκουτσέλος(69΄ Σαρρής).

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment