Κρέμα χεριών με αμυγδαλέλαιο Ελασσόνας ταξιδεύει με τη Lufthansa

korres-elassona [2]Συμφωνία συνεργασίας με τη LUFTHANSA ανακοινώνει η ΚΟΡΡΕΣ, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επιβάτες μίας από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, να γνωρίσουν τα ελληνικά βότανα και να δοκιμάσουν φυσικές λύσεις περιποίησης, εμπνευσμένες από το παλαιότερο ομοιοπαθητικό φαρμακείο της Αθήνας.

Η συνεργασία ξεκινάει τον Οκτώβριο 2013 και θα καλύψει όλο το διεθνές δίκτυο της LUFTHANSA, αποτελώντας μία εξαιρετική ευκαιρία επικοινωνίας της δυναμικής ανάπτυξης των ελληνικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και προσέγγισης νέων καταναλωτών. Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική μάρκα φυσικών καλλυντικών μέσω της Ενυδατικής Κρέμας Χεριών με συστατικά εγχώριας προέλευσης, προερχόμενα από το δίκτυο ηθικών συνεργασιών της εταιρείας στις βιολογικές καλλιέργειες: βιολογικό Αμυγδαλέλαιο από την Ελασσόνα και βιολογική Καλέντουλα από την Κομοτηνή.

Για τους σκοπούς της συγκεκριμένης σύμπραξης σχεδιάστηκε νέα συσκευασία του προϊόντος, που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία και ιδιαίτερο design της ΚΟΡΡΕΣ.

03/10/2013
Πηγή: www.in.gr

Add Comment