Έκθεση ζωγραφικής του Πάνου Μωραΐτη στη Λάρισα

ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του γνωστού εικαστικού Πάνου Μωραΐτη -Moretti θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 μ. μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας .

Η έκθεση τιτλοφορείται figures & portraits .Ο δημιουργός γεννήθηκε στη Λάρισα . Ζει και δημιουργεί στην Αθήνα.

Τα έργα της έκθεσης είναι μια θεματική που εξελίσσεται διαρκώς από το 2012 μέχρι και σήμερα , μέσα από μια σειρά εκθέσεων που ξεκίνησαν το 2012 στo The Tunnel , 24η λεωφόρος , New York συνεχίστηκαν στην Λευκάδα στο ξενοδοχείο Τhalassa – spa , από εκεί στο Κολωνάκι, Αθήνα στην Art Kolonaki Gallery με τελευταία έκθεση στην Αθήνα στην Enigma Gallery με την συμμετοχή γνωστών καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως Σόρογκας ,Σπαθόπουλος, Δήμος , Μηλιώνης.
[wpg_thumb]
Τα έργα εξελίσσονται θεματικά διαρκώς μιας και με την πώλησή τους αντικαθίστανται με νέα , αλλάζοντας διαρκώς το πρόσωπο της έκθεσης. Τα περισσότερα έργα είναι μικρών διαστάσεων , ήταν μια ιδέα της υπευθύνου των γκαλερί Enigma Gallery -Κηφισιά & SGArt Gallery – Κολονάκι , Ελένα Χειρδάρη , με σκοπό την ευκολότερη προσέγγιση των έργων από τους συλλέκτες του εξωτερικού . Σειρά έχει η πόλη του Λονδίνου μιας και δύο από τα έργα του δημιουργού επιλέχτηκαν από την γνωστή Saathci Gallery, ανάμεσα στα 65 καλύτερα έργα μικρών διαστάσεων της χρονιάς, από το σύνολο χιλιάδων δημιουργών παγκοσμίως . Η παρούσα έκθεση έχει ως θεματική φιγούρες και προσωπογραφίες με υλικό το λάδι σε καμβά .

Διάρκεια έκθεσης 2 έως 11 Οκτωβρίου 2013 και ώρες λειτουργίας 10:30 – 1:00 πρωί & 6:00 – 9:00 βράδυ, εκτός Σαββατοκύριακου. Τηλ. Επικοινωνίας 6985069059

Add Comment