Προφεστιβαλική της ΚΝΕ στο Πύθιο

Λίγες μέρες πριν από την κορύφωση του 39ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», μια ακόμη πετυχημένη προφεστιβαλική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πύθιο Ελασσόνας.
Δεκάδες κάτοικοι του χωριού, όλων των ηλικιών, αλλά και κάτοικοι των γύρω χωριών, γέμισαν το βράδυ της Παρασκευής, 6 Σεπτέμβρη, την πλατεία του Πυθίου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που απηύθυναν η Κομματική Οργάνωση Πυθίου – Δολίχης του ΚΚΕ και η ΟΒ Πυθίου της ΚΝΕ.
[wpg_thumb]
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από τον Σάκη Κατή, εκ μέρους της ΚΟΒ Πυθίου- Δολίχης του ΚΚΕ, ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η Δήμητρα Πάσχου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ελασσόνας του Κόμματος.
Ακολούθησε η προβολή βίντεο για την ιστορία του ΚΚΕ, αφιέρωμα στο πολιτικό- αντιφασιστικό τραγούδι από την Μαρία και τον Δημήτρη Φωτιάδη, ενώ η βραδιά έκλεισε λαϊκό γλέντι από τοπικό νεανικό συγκρότημα.
Στον κόσμο που πήρε μέρος στην εκδήλωση προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα, όλα προσφορές από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής και ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στο Κόμμα και αναγνωρίζουν τη δράση και την προσφορά του.

Add Comment