Τίμησε και χόρεψε με τον Πέτρο – Λούκα Χαλκιά ο Α.Ο. Συκέας!

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ – «ΥΜΝΟ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Του Γιάννη Μουκίδη

Τίμησε και χόρεψε(…όπως ήταν και το «μότο» της βραδιάς) ο Αθλητικός Όμιλος Συκέας, που στην εφετινή χρονιά θα αγωνίζεται στη μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία του Νομού Λάρισας. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ανεπανάληπτης σε επιτυχία βραδιάς ο πασίγνωστος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μουσικός Πέτρος – Λούκας Χαλκιάς, που μάγεψε και ενθουσίασε με τον ήχο του κλαρίνου του, πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του, τον γιό του Μπάμπη Χαλκιά, τον εγγονό του Πέτρο Χαλκιά, και τους ερμηνευτές Παγώνα Αθανασίου και Γ. Λίτσιο.
Ήταν ένα παραδοσιακό ξεφάντωμα που κράτησε έως το πρωί και προσέλκυσε στη Συκέα Ελασσόνας 2.000 και πλέον άτομα, που χάρηκαν με το παραπάνω(με πολύ χορό και διασκέδαση) μια καλοκαιρινή βραδιά, αλλά και τους ανθρώπους του Α.Ο. Συκέας να παίρνουν τα «εύσημα» για την άψογη οργάνωση και την φιλοξενία.
[wpg_thumb]
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Στην αρχή της βραδιάς, που παρουσίασε ο Συκιώτης πρώην διαιτητής κ. Κίμων Τσούρης, η διοίκηση του Α.Ο. Συκέας τίμησε:
– Τις ποδοσφαιρικές ομάδες: της Προοδευτικής Βερδικούσιας, της Αναγέννησης Ευαγγελισμού και του Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, για την πανηγυρική άνοδο τους στην παραπάνω κατηγορία, όπου αγωνίστηκαν.
– Τους χορηγούς της ομάδας του Α.Ο. Συκέας Γιάννη Μπαντό, Ηλία Στεργίου(από τον Καναδά).
– Τον πρώην πρόεδρο του Α.Ο. Συκέας Γιώργο Τσούρη.
– Τον αθλητικογράφο της ιστοσελίδας www.larisagoal.gr Θανάση Γκουρνέλη.
– Τον δημοσιογράφο – ανταποκριτή της «Ε» στην Ελασσόνα Γιάννη Μουκίδη.
– Τον προσκεκλημένο κορυφαίο παραδοσιακό μουσικό του είδους Πέτρο – Λούκα Χαλκιά.

Με σχετική ανακοίνωση, ο Α.Ο. Συκέας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν και προσπάθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης, ιδιαίτερα τους χορηγούς της βραδιάς και ξεχωριστές ευχαριστίες στους κ.κ. Ευθύμιο Σαργιαννίδη και Γιώργο Τέλιο, που βοήθησαν τα μέγιστα στις ψησταριές των κρεάτων, και όχι μόνο.

Το παρών έδωσαν: ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Δημ. Έξαρχος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας κ. Νικ. Παλάσκας, οι δημοτ. σύμβουλοι κ.κ. Γ. Πετσέτας, Κ. Ιγγλέζος, αυτοδιοικητικοί της γύρω περιοχής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, παράγοντες του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας και εκατοντάδες φίλοι του Α.Ο. Συκέας και της παράδοσης.

Add Comment