Κοσμοσυρροή στο πανηγύρι της Δολίχης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πολιτιστικό τριήμερο στη Δολίχη 2 @ 5-6 Αυγούστου, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης “Η Τριπολίτιδα”. Την Παρασκευή 2 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε βραδιά νεολαίας στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου δίνοντας ξανά ζωή στο δημοτικό σχολείο. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Αυγούστου, τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός στο βυζαντινό ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, με περιφορά της εικόνας γύρω από την πλατεία. Στη συνέχεια τα χορευτικά συγκροτήματα της Δολίχης (Παιδικό και προπαιδικό) και του Μ.Ε.Σ Κοκκινόγης παρουσίασαν χορούς από την Θεσσαλία και τη Θράκη αντίστοιχα.
Ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του Κώστα Βακουφτσή (κλαρίνο), (Βασίλης Πλακιάς στο βιολί, η Σούλα Δέλλιου με τον Νίκο Σόλια και Λίτσα Σπυροπούλου στο τραγούδι).
[wpg_thumb]
Την Τρίτη 6/8 19:30 η παιδική θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου παρουσίασε το έργο: «Τα ζώα στην εξουσία» στην αίθουσα «Τάκη Τσιόγκα» του πολιτιστικού κέντρου. Την θεατρική παράσταση, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, επιμελήθηκε η Βιργινία Τσακνάκη. Στη συνέχεια τα χορευτικά συγκροτημάτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολίχης ( ενηλίκων) και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου Πιερίας παρουσίασαν χoρούς απο την Μακεδονία και Θεσσαλία αντίστοιχα.
Από τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Δολίχης κ. Αθανάσιο Τσιόγκα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στα χορευτικά συγκροτήματα.
Η κοσμοσυρροή ήταν και φέτος τόσο μεγάλη που σε συνδυασμό με την ποιοτική μουσική της ορχήστρας, με την άψογη διοργάνωση και κυρίως με τον εθελοντισμό των μελών του συλλόγου, το πανηγύρι στέφθηκε και φέτος με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα 1800 καθίσματα που διέθεσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης δεν φάνηκαν αρκετά.
Οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου: Τηλεόραση 777 , μηχανή για καφέ 410 , ηλεκτρικός στίφτης 250, ηλεκτρική ζυγαριά 1000, τοστιέρα 1100 , σεσουάρ 1560 , ηλεκρικό σίδερο 110

Add Comment