Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την Μπούσια του ΓΣΕ Ελασσόνας

ΜΠΟΥΣΙΑΤην κιτρινόμαυρη φανέλα της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ θα φοράει μάλλον η Σοφία Μπούσια την νέα αγωνιστική χρονιά.

Η 19χρονη Ελασσονίτισσα κεντρική μπλοκέρ, πρόσφατα ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και με τον προπονητή Αποστόλη Οικονόμου και εντός των ημερών η διοίκηση του ελασσονίτικου συλλόγου θα αποφασίσει για την τη μετακίνησή της στους «κιτρινόμαυρους».Η συγκεκριμένη παίκτρια ήταν επιθυμία του Λαρισαίου προπονητή και ουσιαστικά και ο κυριότερος λόγος που η Μπούσια θα προτιμήσει τη Ένωση.
Η Μπούσια είναι γέννημα θρέμμα του ελασσονίτικου βόλεϊ. Ξεκίνησε σε μικρή ηλικία τα πρώτα βήματά της στον Γ.Σ Ελασσόνας και γρήγορα η δύναμή της και ο ισχυρός αγωνιστικός χαρακτήρας της την κατέταξαν, ως μία από τις καλύτερες κεντρικές μπλοκέρ στην ηλικία της. Το 2010-11 η εξαιρετική της πορεία με την γυναικεία ομάδα της Ελασσόνας είχε σαν αποτέλεσμα, και η ομάδα να ανέβει Εθνική κατηγορία αλλά, και η ίδια να κληθεί στην Εθνική κορασίδων , όπου με προπονήτρια την Καρολίνα Μπαρζούκα ανακηρύχθηκε στην 7η θέση στην Ευρώπη .
Τις χρονιές 2011-12 και 2012-13 συμμετείχε με τον Γυμναστικό Σύλλογο Ελασσόνας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Add Comment