Νέος Πρόεδρος στον Π.Ο.Ε. ο Θωμάς Ζηρδέλης

zirdelis1Μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση και με αστραπιαίες διαδικασίες, προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο για τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελασσόνας, με τον Θωμά Ζηρδέλη να εκλέγεται Πρόεδρος στο εν λόγω σωματείο. Ο Θωμάς Ζηρδέλης είναι επιχειρηματίας εδώ και δεκαετίες στον επαγγελματικό κόσμο της επαρχίας Ελασσόνας, του Νομού Λάρισας και πανελλαδικώς, έχοντας την Βιοτεχνία Αλουμινίου και Σιδήρου «Ζηρδέλης Ε. Θωμάς».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος του Π.Ο.Ε. ήταν σαφέστατος: «Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια. Είναι τιμή και για μένα να βρεθώ σε αυτήν την θέση, της προεδρίας του ιστορικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, να συνεχίσουμε να βοηθούμε στην ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της επαρχίας Ελασσόνας. Φέτος στόχος μας είναι να ρίξουμε τεράστια βαρύτητα στα εφηβικά, παιδικά, προπαιδικά τμήματα καθώς και στην ακαδημία του Π.Ο.Ε. που όλα αυτά τα χρόνια κάνει εξαιρετική δουλειά. Στο ανδρικό τμήμα θα συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ την στρατηγική των διοικήσεων της περυσινής σεζόν, όπου με δικά μας παιδιά αποκλειστικά και χωρίς παίκτες εκτός επαρχίας αυτήν την φορά αλλά μόνο εντός του νέου μας διευρυμένου Δήμου, θα προσπαθήσουμε μέσα από σωστό προγραμματισμό, να αξιοποιήσουμε το σπουδαίο υλικό, που από την περυσινή χρονιά αποτέλεσε τον βασικό κορμό της ομάδας. Φέτος μπαίνουν τα θεμέλια για μια ομάδα με έναν αποκλειστικό στόχο. Να παίζουν τα παιδιά της επαρχίας Ελασσόνας, που έχουν ικανότητες, χαρακτήρα και αθλητική προσωπικότητα. Αυτός νομίζω είναι και ο στόχος. Να κάνουμε αθλητισμό και όχι πρωταθλητισμό. Καλούμε τους φιλάθλους και τους ελεύθερους επαγγελματίες, σε δύσκολους καιρούς όπως είναι η σημερινή κατάσταση σήμερα, να βρεθούν δίπλα μας και να μας στηρίξουν όπως μπορούν, βοηθώντας όλα αυτά τα νέα παιδιά που θα φοράνε και φέτος την φανέλα του ιστορικού μας Π.Ο.Ε.».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε είναι:
Πρόεδρος: Ζηρδέλης Θωμάς
Α΄Αντιπρόεδρος: Λυγούρας Αθανάσιος
Β΄Αντιπρόεδρος: Γκουρένας Κωνσταντίνος
Γενικός Γραμματέας: Γκουτζουρέλας Ευάγγελος
Γενικός Αρχηγός Α΄: Αγοραστός Χρήστος
Ταμίας: Δατσογιάννης Αναστάσιος
Υπεύθ. Διαφημίσεων: Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος
Υπεύθ. Δημ. Σχέσεων: Ζηρδέλη Άννα
Έφορος Υλικού: Βίτκος Νίκος
Μέλος: Αλεξούλης Ιωάννης
Μέλος: Παπαποστόλου Απόστολος
Μέλος: Πακάκης Άγγελος

Η διοίκηση του Π.Ο.Ε. βρίσκεται πολύ κοντά και στην ανακοίνωση του νέου προπονητή της ομάδας, αφού συνεχίζονται οι συζητήσεις για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης και αναμένονται ανακοινώσεις μετά το Σαββατοκύριακο.

Πάντα δίπλα στον Π.Ο.Ε.

Μετά και τις ανακοινώσεις που βγήκαν από το γραφείου τύπου του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας, όπου νέος Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Θωμάς Ζηρδέλης, έφτασαν στα γραφεία του Π.Ο.Ε. και δύο ακόμη συγχαρητήριες επιστολές από προηγούμενες διοικήσεις της ομάδας όπου στην πρώτη, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Τριανταφύλλου αναφέρει:

«Εκφράζοντας και τα υπόλοιπα μέλη που αποτελέσαμε πέρυσι το διοικητικό συμβούλιο, θέλουμε να ευχηθούμε στο νέο πρόεδρο και στη νέα διοίκηση καλή αρχή και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει για την ομάδα της πόλης μας».

Η δεύτερη επιστολή έφτασε από την πρώτη διοίκηση της περυσινής χρονιάς όπου ο επίσης πρώην πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντώνης Λιάνος αναφέρει: «Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητού συμβουλίου, που πέρυσι ξεκινήσαμε την χρονιά, να ευχηθούμε στο φίλο-περυσινό μέλος του διοικητικού συμβουλίου και σημερινό εκλεγμένο πρόεδρο Θωμά Ζηρδέλη καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, καλή αρχή και επιτέλους η Ελασσόνα να ασχοληθεί με τον αγνό αθλητισμό και την παραγωγή ποδοσφαιριστών όπου θα αγωνίζονται οι ίδιοι με την φανέλα του Π.Ο.Ε., όπως γινόταν πριν δεκαετίες. Καλή επιτυχία και πάντα δίπλα στον Π.Ο.Ε.».

Add Comment