Έκθεση ζωγραφικής της Λαογραφικής Εταιρίας

αφισα 2 εκθεση [15]Η Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στα εγκαίνια της 1ης ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής των νεαρών καλλιτεχνών του εργαστηρίου ζωγραφικής του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013, στο φουαγιέ της αίθουσας θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη».

Μετά από αρκετά χρόνια, η λειτουργία ξανά του εργαστηρίου ζωγραφικής του συλλόγου, μας έδωσε τη χαρά να υποδεχθούμε τους μικρούς καλλιτέχνες της πόλης μας αλλά και αυτούς που ήθελαν να δοκιμάσουν και να δουν πως είναι η ζωγραφική έξω από τα στερεότυπα.

Πάνω από 50 νέοι καλλιτέχνες για πάνω από 6 μήνες με υπεύθυνη την ζωγράφο – εικαστικό κα Βίκυ Στάμου, διδάχθηκαν τις αρχές του ελεύθερου σχεδίου, γνώρισαν διάφορα ρεύματα και στυλ μέσω της ιστορίας της τέχνης και δημιούργησαν έργα με μολύβι και υδατοδιάλυτες ξυλομπογιές. Μέσω του εργαστηρίου είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους, να αναπτύξουν τη δημιουργική φαντασία τους αλλά και να διασκεδάσουν.

Μερικά από τα έργα των καλλιτεχνών αυτών, θα τα απολαύσουμε στην 1η ομαδική έκθεση νεαρών καλλιτεχνών του εργαστηρίου ζωγραφικής της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας που θα διαρκέσει από τις 7 ως τις 11 Ιουνίου 2013 στο φουαγιέ της αίθουσας θεάτρου «Δημάρχου Βασιλ. Φαρμάκη» και ώρες 10.00 – 13.00 & 19.00 – 21.00 .

Παράλληλα με την έκθεση των έργων που φιλοτέχνησαν οι μικροί καλλιτέχνες όλους αυτούς τους μήνες, θα εκτεθούν και τα έργα που τα παιδιά ετοίμασαν βασισμένα σε μια θεματική ενότητα με τίτλο «το νερό».

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που την επιμέλεια έχει η εικαστικός κα Βίκυ Στάμου και την οργάνωση η Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 8.00 το βράδυ. Ας είμαστε εκεί να συγχαρούμε τους λιλιπούτειους ζωγράφους.

Add Comment