3-0 και αγωνία για τον Π.Ο.Ε.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ
ΤΑ ΓΚΟΛ: ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΛΑΖ. ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ, ΦΩΤ. ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Π.Ο.Ε. κέρδισε με 3-0 τον λειψό(…παρατάχθηκε με 9 παίκτες!) Αίολο Προφήτη Ηλία Καρπενησίου, ολοκληρώνοντας με νίκη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα της Ελασσόνας …έχει ρεπό και θα περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα και των άλλων ομάδων, προκειμένου να δει αν θα παραμείνει τελικά στην αναδιαρθρωμένη κατηγορία.
[wpg_thumb]
Η ομάδα του Γιώργου Καλτέκη από την αρχή πίεσε τον αδύναμο αντίπαλο, διατήρησε την πλήρη υπεροχή, έχασε ευκαιρίες, είχε 5(!) δοκάρια και …τελικά στο β΄ ημίχρονο, που …«άναψε για τα καλά τις μηχανές» του, κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη, που του δίνει ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία, έστω και με αγωνία ως το τέλος του πρωταθλήματος. Άλλωστε…η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Φάσεις – γκολ:

4΄: Από αριστερά, δυνατό σουτ του Βάλλα του ΠΟΕ και η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
11΄: Ευθύβολο σουτ του Κουμπούρα και η μπάλα μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κατελούζου.
14΄: Φάουλ – σουτ του Κουμπούρα υποχρεώνει τον τερματοφύλακα του Αίολου να πέσει και να μπλοκάρει σωτήρια.
27΄: Νέα ευκαιρία του ΠΟΕ να ανοίξει το σκορ όταν μετά από αλλεπάλληλα σουτ του Φώτη Γκουντρουμπή η μπάλα …δεν θέλει να μπει στα δίχτυα, και βρίσκει το αριστερό και το δεξί δοκάρι της εστίας του Αίολου.
30΄: Πρώτο σουτ για τον Αίολο! Δυνατό σουτ του Μπακαλίδη και η μπάλα φεύγει απελπιστικά…πλάγιο άουτ.
34΄: Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους, όταν ο έμπειρος Μπακαλίδης από αριστερά σουτάρει με δύναμη, υποχρεώνοντας τον Σεμπίρη να αποκρούσει σωτήρια, διώχνοντας τη μπάλα από το δεξί δοκάρι του.
38΄: Νέα ευκαιρία …δοκάρι για τον ΠΟΕ, όταν έξω από την περιοχή σουτάρει ο Ζηρδέλης, αποκρούει προσωρινά ο γκολκίπερ του Αίολου και στη συνέχεια ο Γκαντούνας με σουτ στέλνει τη μπάλα…στο δοκάρι.
52΄: Σουτ του Φώτη Γκουντρουμπή από καλή θέση και η μπάλα φεύγει άουτ.
54΄: Ωραία κεφαλιά του Κουμπούρα, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας…αλλά μέσα από τη γραμμή της εστίας. Ο διαιτητής δείχνει τη σέντρα και ο ΠΟΕ κάνει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
60΄: Ωραία προσπάθεια από τα αριστερά του νεοεισελθόντα Σιαφαρίκα, που σουτάρει δυνατά και η μπάλα …δεν του κάνει το χατίρι, αφού βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
67΄: Σουτ του Γκαντούνα φεύγει άουτ από το δεξί δοκάρι του Αίολου.
69΄: Σουτ του Λαζ. Γκουντρουμπή από καλή θέση και η μπάλα ψηλά άουτ.
77΄: Σουτ του Λαζ. Γκουντρουμπή και η μπάλα καταλήγει στην αριστερή γωνία του Κατελούζου, γράφοντας το 2-0 για τον ΠΟΕ.
79΄: Σουτ του Φώτη Γκουντρουμπή μέσα από την περιοχή και η μπάλα μέσα στην εστία του Αίολου. 3-0 για τους γηπεδούχους.
89΄: Κεφαλιά του Σιαφαρίκα υποχρεώνει τον τερματοφύλακα του Αίολου να αποκρούσει σωτήρια.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Μαλλιώρα, Τίκα, Τακόπουλου(Σ.Δ. Καρδίτσας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Γ. Καλτέκης): Σεμπίρης, Γκουντρουμπής Λάζ., Παπαποστόλου, Φλώρος, Κουμπούρας, Βάλλας, Ζηρδέλης, Καραγκούνης(73΄ Παναγιώτου Διον.), Σισμανίδης(51΄ Σιαφαρίκας), Γκουντρουμπής Φώτης, Κρίτσας(λ.τ. 38΄ Γκαντούνας).
ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ(Σπ. Κολόκας): Κατελούζος, Νουλας, Κολόκας, Ντουφεκιάς, Ράικος, Ζαραβέλης, Χρυσαφόπουλος, Μπακαλίδης, Ηλιάδης.

Add Comment