Σήμερα η μεγάλη Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης

ΣΤΙΣ 6.30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΑΤΡΟΥ
Η κοινωνία της Ελασσόνας στηρίζει τις οικογένειες με παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη

Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη» οι εθελοντικοί φορείς της Ελασσόνας Δίκτυο «Περραιβία» και Πολιτιστικό Προξενείο υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας και την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και του Δήμου Ελασσόνας, για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις οικογένειες με παιδιά που έχουν ανάγκη σε τρόφιμα και φάρμακα.
Πρόκειται για μία όμορφη εκδήλωση με έντονο χριστουγεννιάτικο χρώμα, στην οποία θα συμμετέχουν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας υπό την καλλιτ. δ/νση της μαέστρου κ. Στάσας Τζάλλα και η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας υπό την καλλιτ. δ/νση του κ. Κων. Μάτη, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο της περιοχής να δείξει την ευαισθησία, τη στήριξη και την αλληλεγγύη του στις οικογένειες που έχουν περισσότερη ανάγκη αυτές τις γιορτινές ημέρες.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και ο επετειακός τόμος της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας «Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας», στο πλαίσιο των εκδηλώσεών της για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:
18.30 -18.45 μ.μ. Υποδοχή από τους διοργανωτές – Χαιρετισμοί
18.45-19.15 μ.μ. Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας
19.15-19.45 μ.μ. Παρουσίαση του επετειακού τόμου. Ομιλητές: Σπανός Κων/νος – εκπαιδευτικός – εκδότης του «Θεσσαλικού Ημερολογίου», Μπίσμπας Λάζαρος – φιλόλογος
19.45- 20.15 μ.μ. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας
20.15-20.20 μ.μ. Απονομή τιμητικών αναμνηστικών προς τις Χορωδίες
20.20-20.30 μ.μ. Κοινή εμφάνιση Χορωδίας Εκπαιδευτικών Ν.Μαγνησίας και Παιδικής Χορωδίας Δήμου Ελασσόνας

Στην εκδήλωση θα διατίθενται στην είσοδο της αίθουσας Βασίλη Φαρμάκη κουπόνια αλληλεγγύης των 3,00 ευρώ για την ενίσχυση της πρωτοβουλίας.

Add Comment