Έδεσαν και λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων στο Πύθιο

ΣΚΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΛΥΜΠΙΟ ΧΩΡΙΟ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών της περιοχής μας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι πριν λίγες ημέρες, πρωινές ώρες, λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων στο Πύθιο Ελασσόνας και μάλιστα του πήραν και το αυτοκίνητο!
[wpg_thumb]
Οι θρασύτατοι δράστες, αφού αρχικά παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την κεντρική είσοδο του σπιτιού του 80χρονου άνδρα και της 71χρονης συζύγου του, μπήκαν μέσα στο σπίτι κι άρχισαν να ερευνούν τους χώρους, με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί από τους ηλικιωμένους, τους οποίους και ακινητοποίησαν, δένοντάς τους με κολλητική ταινία.
Ακόμη, ένας από αυτούς με την απειλή μαχαιριού, ζήτησε από τους ηλικιωμένους να τους υποδείξουν τους χώρους όπου φυλάσσονταν χρήματα. Ακολούθως, οι δράστες αφού ερεύνησαν εξονυχιστικά την οικία, αφαίρεσαν χρυσαφικά συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, καθώς και χρηματικό ποσό σε μετρητά 1.000 ευρώ.
Μάλιστα, κατά την αποχώρησή τους, οι «επαγγελματίες» δράστες έκοψαν την τηλεφωνική σύνδεση του σπιτιού και κλείδωσαν τους ηλικιωμένους μέσα στο σπίτι, ενώ διέφυγαν με το φορτηγάκι του 80χρονου που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι των Πυθιωτών!
Το περιστατικό συγκλονίζει το Πύθιο Ελασσόνας και την γύρω περιοχή, αφού δεν συνηθίζονται ανάλογα βίαια περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Ελασσόνας(…τουλάχιστον έως τώρα), κάτι που σίγουρα προβληματίζει τους κατοίκους και τις αρχές, που εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια όλα τα υπάρχοντα στοιχεία της υπόθεσης.

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment