Μεγάλη Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης στις 20 Δεκεμβρίου στην Ελασσόνα

Η κοινωνία της Ελασσόνας σύσσωμη στηρίζει τις οικογένειες με παιδιά

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ,την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6.30 μ.μ. στην Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη», με την στήριξη της ΚΕΔΕ και του Δήμου Ελασσόνας, παρουσιάζεται στην Ελασσόνα η “Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης” ,που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δικτύου «Περραιβία» και του Πολιτιστικού Προξενείου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας ,η οποία ,μάλιστα, θα παρουσιάσει το εξαιρετικό βιβλίο για τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας , στα πλαίσια των Επετειακών Εκδηλώσεών της, για τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Επαρχίας Ελασσόνας από τον τούρκικο ζυγό.
[wpg_thumb]
Πρόκειται για μια όμορφη και σπάνια εκδήλωση, με έντονο Χριστουγεννιάτικο χρώμα ,με την οποία οι εθελοντικές οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών ,αλλά και η ίδια η κοινωνία της επ. Ελασσόνας , σε μια δύσκολη εποχή , δείχνουν την ευαισθησία ,την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους , προς τις οικογένειες με παιδιά ,προκειμένου να προμηθευτούν τρόφιμα και φάρμακα και χρειάζονται την υποστήριξη και τη φροντίδα μας.
Όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα των διοργανωτών, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. , θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ,εξαιρετικές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες , από 1. τη Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας (έτος ίδρυσης 1975), υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της ,ιδιαίτερα γνωστής στο χώρο των χορωδιών ,μαέστρου κ. Στάσας Τζάλλα. και 2. την Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας υπό την Καλλιτ. Διεύθυνση του κ. Κων. Μάτη .

Πρόγραμμα Εκδήλωσης :
18.30 -18.45 μ.μ. Υποδοχή από τους Διοργανωτές –Χαιρετισμοί Επισήμων
18.45-19.15 μ.μ. Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας (Καλλιτ.
Δ/νση κ. Κων. Μάτης )
19.15-19.45 μ.μ. Παρουσίαση του επετειακού τόμου για τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας –
Έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας για τα 100 χρόνια Ελευθερίας από την
απελευθέρωση της επ. Ελασσόνας – Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι :
1. κ. Σπανός Κων/νος –Εκπαιδευτικός –Εκδότης του «Θεσσαλικού Ημερολογίου»
2. κ. Μπίσμπας Λάζαρος –Εκπαιδευτικός
19.45- 20.15 μ.μ. Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από τη Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας( Καλλιτ.
Δ/νση κ. Στάσα Τζάλλα)
20.15-20.20 μ.μ. Απονομή τιμητικών αναμνηστικών προς τις Χορωδίες
20.20-20.30 μ.μ. Κοινή εμφάνιση Χορωδίας Εκπαιδευτικών Ν.Μαγνησίας και Παιδικής Χορωδίας Δ.
Ελασσόνας
Το Δίκτυο «Περραιβία» και το Πολιτιστικό Προξενείο καλούν όλους να υποστηρίξουν την “Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης” για οικογένειες με παιδιά ,που έχουν περισσότερη ανάγκη , για την αγορά τροφίμων και φαρμάκων, ανάγοντας την Κοινωνική Αλληλεγγύη ,σε υπέρτατο κοινωνικό αγαθό και δίνοντας τη δυνατότητα στις οικογένειες αυτές να περάσουν τις γιορτές με υγεία, δύναμη και χαμόγελο (θα διατίθενται προαιρετικά , στην είσοδο της αίθουσας Βασίλη Φαρμάκη ,κουπόνια αλληλεγγύης των 3,00 ευρώ, για την ενίσχυση της πρωτοβουλίας).

Add Comment