Μουσική βραδιά των φίλων Μάρκου Βαμβακάρη στη Λάρισα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία φιλική μουσική βραδιά για τα μέλη και τους φίλους  του μουσικού συλλόγου Λάρισας «Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη» στην παραδοσιακή ταβέρνα «Νυχτερίδα»  στη πόλη της Λάρισας.

Στην έναρξη  της εκδήλωσης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους  ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Νανούλης ο οποίος μίλησε για τις  εκδηλώσεις  και τις δράσεις  του συλλόγου. Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τους εξής  επίλεκτους καλλιτέχνες  Δημήτρη Κατσιούρα (Σιδέρης) μπουζούκι-φωνή, Αθανάσιο Πνευματικό -Μπουζούκι, Κώστα Δαγκλή Κιθάρα –φωνή και Θωμά Αστερίου-Μπαγιαντέρα μπαγλαμαδάκι-φωνή.
Ακούστηκαν παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια και βέβαια πολλές από τις μεγάλες και ανεπανάληπτες  επιτυχίες του  Μάρκου Βαμβακάρη.
Ο μουσικός σύλλογος “Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη” ιδρύθηκε και αναγνωρίστηκε επίσημα τον Ιανουάριο του 2010, αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό σύλλογο φίλων του ρεμπέτη Μάρκου Βαμβακάρη  σε όλη την Ελλάδα. Η ιδέα της ίδρυσης του συλλόγου ευδοκίμησε στο στέκι των μελών, στο καφενείο-ουζερί ¨Η παρέα ¨στην Νεάπολη Λάρισας όπου είναι και τα γραφεία του.
Η αγάπη και ο θαυμασμός για τον Μάρκο και τα τραγούδια του, τους οδήγησε στην ίδρυση του συλλόγου που αριθμεί ήδη πάνω από 200 μέλη από όλη την θεσσαλία.

Πάγια τακτική του συλλόγου είναι τα έσοδα των διαφόρων  εκδηλώσεων  να προσφέρονται  για την βοήθεια του έργου φιλανθρωπικών και κοινωνικών οργανισμών της Λάρισας όπου και η έδρα του συλλόγου.Το Δ.Σ.  του  συλλόγου ευχαριστεί όλους τους χορηγούς και φίλους του συλλόγου  «Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη»  που βοηθάνε στο έργο και τις δραστηριότητες του.

Add Comment