Επιτέλους φως στον Π.Ο. Ελασσόνας

Του Ανδρέα Νικούλη
Μετά από απανωτές συνελεύσεις που οδηγούσαν σε αδιέξοδο, την Πέμπτη 26 Ιουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ελασσόνας, προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο για την ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας.
Αρχικά το λόγο πήρε ο Βασίλης Βαρνάς ο οποίος και δήλωσε: «Με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, δεν υπήρξε συνεννόηση. Δεν βγήκε άκρη μεταξύ μας και εδώ στην Ελασσόνα, με αποτέλεσμα να είμαστε ένα βήμα, πριν το απόλυτο αδιέξοδο. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν. Εάν δεν κάνουμε και εκλέξουμε και σήμερα διοικητικό συμβούλιο, η ομάδα οδηγείται στο Πρωτοδικείο ή στον Δήμαρχο».

Στη συνέχεια ο λόγος άνηκε στον Γιάννη Δραγατσίκη: «Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, αύριο το πρωί τα δελτία θα πάνε στον Δήμαρχο».

Ακολούθησε ομιλία για τις ελευθέρες που πήραν ποδοσφαιριστές της ομάδας, την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και ο Βασίλης Βαρνάς επισήμανε στα υπόλοιπα μέλη: «Υπάρχει μια διαδικασία. Πρέπει να κάνουμε καταγγελία στην ΕΠΣ, να ζητήσουμε να γίνει ακύρωση και τα δελτία να έρθουν πίσω».

Στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογική διαδικασία, όπου και προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο και ήταν:
1.Πρόεδρος: Αντώνης Λιάνος
2.Γενικός Γραμματέας: Δραγατσίκης Γιάννης
3.Γενικός Αρχηγός: Κουτσογιάννης Βασίλης
4.2ος Γενικός Αρχηγός: Ζηρδέλης Θωμάς
5.Μέλος: Βαρνάς Βασίλης
6.Μέλος: Μπαγιώτας Νίκος
7.Μέλος: Λυγούρας Αθανάσιος
8.Μέλος: Έξαρχος Δημήτριος
9.Μέλος: Γκουτζουρέλας Ευάγγελος
10.Μέλος: Παπαποστόλου Αποστόλης
11.Μέλος: Σαμόλαδος Γιώργος

Τις επόμενες μέρες θα προσχωρήσουν και άλλα πρόσωπα στη διοίκηση.

Ακολούθησε το πρώτο νέο Δ.Σ., όπου ομόφωνα αποφασίστηκε να δοθεί η ελευθέρας στους Χατζηβαλσάμη Φώτη και Μουρατίδη Στέλιο ενώ στη συνέχεια να ακολουθηθεί διαδικασία με την ΕΠΣ για την ελευθέρας που πήραν ποδοσφαιριστές ενώ δεν υπήρχε διοικητικό συμβούλιο παρά μόνο προσωρινή επιτροπή.

Ο Γιάννης Δραγατσίκης τόνισε πως: «Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια με νέο και παλιό αίμα στο Διοικητικό Συμβούλιο για να ορθοποδήσει ο Π.Ο.Ε. τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ευελπιστούμε πως θα τα καταφέρουμε και με την βοήθεια του κόσμου».

Ο νέος πρόεδρος Αντώνης Λιάνος επισήμανε: «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όπου μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μακριά από καφενειακές συζητήσεις, δίνοντας ώθηση στο ελασσονίτικο αίμα και στις ακαδημίες μας. Ελπίζουμε στη βοήθεια του κόσμου της Ελασσόνας. Σύντομα θα ανακοινωθούν προπονητικό τιμ και το πρωτάθλημα στο οποίο και θα συμμετάσχει ο Π.Ο.Ε. την επόμενη αγωνιστική σεζόν».

Οι εξελίξεις τρέχουν, ο χρόνος πιέζει και αναμένονται ανακοινώσεις για προπονητή, βοηθό και ποδοσφαιρικό αγωνιστικό ρόστερ, αφού ο Π.Ο.Ε. πρέπει σύντομα να μπει στο στάδιο προετοιμασίας.

Add Comment