Γιόρτασε την Ημέρα Περιβάλλοντος ο ΧΟΣ Ελασσόνας

Υπό την αιγίδα της Περιφερειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Ελασσόνα τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που διοργάνωσε ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Ελασσόνας σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελασσόνας, το Δασαρχείο Ελασσόνας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελασσόνας στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας.


Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΧΟΣ Ελασσόνας κ. Τριανταφύλλου, και στη συνέχεια χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Πασχόπουλος, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Παιδής, η Δασάρχης Ελασσόνας κ. Φτίκα και ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ Ελασσόνας κ. Αναγνωστάκης, έπειτα οι μαθητικές ομάδες των τριών δημοτικών σχολείων της Ελασσόνας και του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης συμμετείχαν σε δεντροφύτευση, παρακολούθησαν μια επίδειξη κατάσβεσης πυρκαγιών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελασσόνας και συμμετείχαν σε παιχνίδια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τους εκπαιδευτές του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελασσόνας.
Ο ΧΟΣ Ελασσόνας, που στα πλαίσια της εκδήλωσης βράβευσε και το βετεράνο ορειβάτη  κ. Κασιάρα Δημήτρη, ευαισθητοποιημένος ως σύλλογος στα θέματα περιβάλλοντος θα συνεχίσει να κινητοποιεί την τοπική κοινωνία με σκοπό τη σύσσωμη ενεργό δράση των πολιτών.

Add Comment