Π.Ο.Ε.: Με πίστη στο όνειρο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική!

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Του Γιάννη Μουκίδη

Αισιοδοξία και πίστη για το όνειρο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική υπάρχει διάχυτη στο στρατόπεδο του Π.Ο. Ελασσόνας, που συνεχίζει την προετοιμασία του για τον κρίσιμο Σαββατιάτικο αγώνα, στην Ελασσόνα, με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Η χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, με την παρουσία αρκετών φιλάθλων, και βέβαια όλων των ποδοσφαιριστών, με τις οδηγίες του προπονητή κ. Αλέκου Αλεξανδρή και των γυμναστών κ. Θανάση Κυριλλίδη και Παναγ. Νάση.

[wpg_thumb]
Μιλώντας στους παίκτες, ο Αλεξης Αλεξανδρής στάθηκε στην κρισιμότητα του ματς με την Καρδίτσα και στο ό,τι με μυαλό και σώμα να είναι επικεντρωμένοι στην καθοριστική αναμέτρηση, που ουσιαστικά θα φέρει και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. «Ξεχάστε ό,τι σας απασχολεί τις τελευταίες ημέρες. Αφήστε τα όλα στην άκρη, και να σκεφτείτε τη μεγάλη χαρά που θα δώσετε στην Ελασσόνα και …σε εσάς τους ίδιους. Φτιάξτε όνειρα, φτιάξτε εσείς οι ίδιοι το όνειρο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική…!», τόνισε χαρακτηριστικά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, σημαντική είναι και η παρουσία του έμπειρου αμυντικού Τσορμπατζάκη στις προπονήσεις του Π.Ο.Ε., κάτι που χαροποιεί τους φιλάθλους και ελαχιστοποιεί τις όποιες απουσίες.
Όπως έγινε γνωστό, σήμερα, μετά την τελευταία απογευματινή προπόνηση, η αποστολή του Π.Ο.Ε. θα δειπνήσει και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.
Ακόμη, σε ό,τι έχει να κάνει με το διοικητικό κομμάτι, από χθες παραδόθηκε και επίσημα ο Π.Ο. Ελασσόνας, από τον κ. Ανδρέα Πάτση στην προσωρινή Επιτροπή, που έχει στα χέρια της τις τύχες του Π.Ο.Ε. στο επόμενο διάστημα. Παραδόθηκαν βιβλία πρακτικών, ταμείου(εσόδων – εξόδων) και σφραγίδες.
Υπενθυμίζεται ότι στην προσωρινή Επιτροπή συμμετέχουν:
Ηλίας Παναγιωτίδης, Γιάννης Δραγατσίκης, Γιώργος Μπούτζιος(διαχειριστής οικονομικών), Κώστας Σιδερόπουλος, Χρήστος Θεοχάρης, Νεκτάριος Παπαδάκης, Λάζαρος Κόσσυβας, Νίκος Βίτκος, Θανάσης Λυγούρας, Νίκος Μπαγιώτας, Ανδρέας Τάξος, Χρήστος Αγοραστός.
Εξ άλλου, χθες το μεσημέρι, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας έγινε σύσκεψη, όπου πήραν μέρος ο ταξίαρχος κ. Συμεών Οφείδης, ο εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β. κ. Θεόδ. Μάνος, από τον Π.Ο.Ε. οι κ.κ. Ηλίας Παναγιωτίδης(πρόεδρος Π.Ε.) και Γιάννης Δραγατσίκης(μέλος Π.Ε.), από την Αναγέννηση Καρδίτσας οι κ.κ. Πέτρος Σαμαλικούδης(πρόεδρος) και Κων. Ραχαβέλιας(γραμματέας), και ο διευθυντής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ελασσόνας κ. Δημ. Ευαγγελίδης. Μετά από συζήτηση αποφασίστηκαν, ανάμεσα στα άλλα:
Ο γηπεδούχος Π.Ο. Ελασσόνας να θεωρήσει και να διαθέσει 1.425 εισιτήρια στους φιλάθλους της τοπικής ομάδας και 75 εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Να αποκλειστεί η πρόσβαση στο γήπεδο ομάδος φιλάθλων, που δεν διαθέτουν εισιτήρια η τα προμηθεύτηκαν κατά παράβαση των διατάξεων που ισχύουν.
Τέλος, όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα για την ενημέρωση των φιλάθλων, δεν θα προπωλούνται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Ελασσόνας, πριν τον αγώνα Π.Ο.Ε. – Αναγέννησης Καρδίτσας(αύριο, Σάββατο), ενώ μετά και την παραπάνω απόφαση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, γίνεται αγώνας δρόμου από την προσωρινή Επιτροπή του Π.Ο.Ε. για να βρεθούν τα 75 εισιτήρια που δικαιούται η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Add Comment