Διανομή τροφίμων από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ελασσόνας

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Επαρχίας Ελασσόνας, με αφορμή την οικονομική κρίση που πλήττει την κοινωνία μας και δείχνοντας το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, αποφάσισε με δικά του έξοδα να βοηθήσει τις οικογένειες της επαρχίας Ελασσόνας, που αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.
Έχοντας βάση τις καταστάσεις του Δήμου Ελασσόνας και σε συνεννόηση με τους 41 προέδρους τοπικών διαμερισμάτων, συγκέντρωσε  περίπου 300 οικογένειες από όλη την Επαρχία οι οποίες αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Γι’ αυτό το λόγο αγόρασε και θα διανείμει σε κάθε οικογένεια περίπου 40 κιλά τροφίμων (πατάτες Νευροκοπίου, αλεύρι, ρύζι, φασόλια και φακές). Η διανομή θα γίνει αύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου, από τις 08:30 το πρωί, στο χώρο του Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης (δίπλα στα Δικαστήρια Ελασσόνας).
Με ανακοίνωση – πρόσκληση, που υπογράφεται από τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Φίλιππο Πακάκη, καλούνται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης τους, τα τρόφιμα θα παραδοθούν στον πρόεδρο του αντίστοιχου διαμερίσματος.

 

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment