Κοπή πίτας στον Όλυμπο από τον Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας την Κυριακή

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Ο Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας στα πλαίσια της προσπάθειας «Γνωρίζω τον Όλυμπο» σε συνεργασία με τη Κ.Ε.Δ. Ελασσόνας, πέρασε μια αξέχαστη ημέρα στο βουνό των Θεών. Παρέα με πολλούς Λιλιπούτιους αλλά και βετεράνους φίλους από την επαρχία Ελασσόνας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας , οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να πάρουν μαθήματα σκι, να περπατήσουν στον χιονισμένο και ηλιόλουστο Όλυμπο , αλλά και να απολαύσουν την επίδειξη σλάλομ που πραγματοποιήθηκε με αρχηγό τον επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ματθαίου Βίκτωρα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Διοικητή του ΚΕΟΑΧ για τη φιλοξενία του καθώς και για τη βοήθεια του στην προσπάθεια του ΧΟΣ να αναδείξει το βουνό του Ολύμπου.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει την Κ.Ε.Δ. Ελασσόνας για τη δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών στον Όλυμπο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 2 το μεσημέρι, θα γίνει η ετήσια κοπή πίτας του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας στον Όλυμπο. Η αναχώρηση θα γίνει στις 9 π.μ. από την κεντρική πλατεία της Ελασσόνας με 2 λεωφορεία (ευγενική παραχώρηση της Κ.Ε.Δ.Ε.).

Τηλ. Συμμετοχής στο 697.4728071

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για εξοπλισμό σκι παρακαλούμε να ειδοποιήσετε μέχρι την Παρασκευή 10/2/2012 και 5 το απόγευμα.

Τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοιχτά Δευτέρα έως Παρασκευή 10π.μ.- 2μ.μ. και 6μ.μ.- 9μ.μ.

Add Comment