Τρίτη νίκη στο τάι μπρέικ για την Ελασσόνα!

ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΕΡΜΗΣ ΔΡΑΜΑΣ: 3-2

Συγκλονιστική εμφάνιση της Μπούσια με 25 Πόντους!!

Σε ένα ματς με όμορφες φάσεις, και σε ένα κατάμεστο από κόσμο κλειστό  η Ελασσόνα, για άλλο ένα παιχνίδι, πανηγύρισε τη νίκη στο τελευταίο σετ με αντίπαλο τον Ερμή Δράμας.
Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο φάνηκε πως θα έχει συγκλονιστική εξέλιξη από την αρχή, καθώς το 1ο σετ ήταν αυτό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τις γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το 1-0.
Στη συνέχεια, η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου κατάφερε και ανέτρεψε την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί μετά το τέλος του 3ου σετ, όπου βρέθηκε πίσω με 1-2 απέναντι στον εξαιρετικό Ερμή που γύρισε το παιχνίδι.
Με μια αντεπίθεση διαρκείας και με συμπαραστάτη τον κόσμο του, ο Γ.Σ .Ελασσόνας κατάφερε να τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες το 4ο σετ και να πάει το ματς στο τάι μπρέικ, όπου η εξέλιξη ήταν γνωστή, αφού επιβεβαιώθηκε αυτό που συμβαίνει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια των ομάδων, η Ελασσόνα να χαμογελά και ο Ερμής να μένει με την πικρή γεύση.
Να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες στον 1ο γύρο έχουνε 5 τάι-μπρεικ!!!!
Για την Ελασσόνα εκτός της Μπούσιας ( 25 πόντους -8 μπλοκ) εξαιρετική εμφάνιση έκαναν και  η Δίρβα 18 πόντους, η Τζιούργκανου ( 5 άσσους) και η έμπειρη πασαδόρος Πλιάκα!!
Για άλλη μια φορά ο κόσμος της Ελασσόνας ήταν συγκλονιστικός και το Δ.Σ της ομάδας τους ευχαριστεί για την συμπαράσταση τους σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι!!
Διαιτητές: Παπαγεωργίου – Τόκα
Τα σετ: 25 – 23, 16 – 25, 22 – 25, 25 – 13, 15 – 9

Οι συνθέσεις:
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: (Παναγιώτου)Πλιάκα, Δίρβα, Μπούσια, Κατσαρέ, Τζουργκάνου, Γκέτσιου, λ – Ζιάκου, Κασελλούρη, Παναγιώτου, Παπακώστα
ΕΡΜΗΣ ΔΡΑΜΑΣ: (Αβερκιάδης) Παπαλεξίου, Παντελίδου, Τυχαλα, Καρατασίδου, Πετροπούλου, Μοσχούρη, λ – Χατζηελευθερίου, Σωτήρογλου, Τερτλίδου, Μάρκου, Παρλόγλου, Γαϊτανίδου

Add Comment