Ιστορικής σημασία παιχνίδι του ΓΣΕΕ με τον Άρη

ΓΙΑ ΤΗΝ 7η αγ. ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΛΕΪ

Ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά θέλει να κάνει Γ.Σ.Ελασσόνας  το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 17.00, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι για το 2012 υποδέχεται τον ` Άρη Θεσσαλονίκης στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας με μοναδικό  στόχο την καλή εμφάνιση  και την κατάκτηση όσων το δυνατό περισσότερων πόντων.


Η ομάδα του Άρη είναι ένας επικίνδυνος και με μεγάλη ιστορία  αντίπαλος με αθλήτριες έμπειρες και ποιοτικές και με πολυετή παρουσία στην Α1 Εθνική  , η οποία και μετά τη νίκη της επί του ΔΑΣ.Ωραιοκάστρου  είναι στη 1η θέση της βαθμολογίας .
Το παιχνίδι μάλιστα, αποκτά και ιστορική σημασία, αφού για πρώτη φορά από την ίδρυση  του Συλλόγου, μία τέτοια ιστορική και μεγάλης εμβέλειας ομάδα, θα ΄΄πατήσει΄΄ το τερέν του κλειστού της Ελασσόνας και γι αυτό οι άνθρωποι της  ετοιμάζουν μια μικρή γιορτή με χορευτικά και“happenings`.
Αγωνιστικά η ομάδα στην περίοδο των γιορτών, δούλεψε κατάλληλα σε όλους τους τομείς και το μόνο ζητούμενο για όλους στην ομάδα, είναι να μη φοβηθούν τον αντίπαλο, να αγωνιστούν απελευθερωμένα από το άγχος, γιατί αυτή η ομάδα έδειξε, πως μπορεί να ανταγωνιστεί οποιοδήποτε αντίπαλο της Κατηγορίας.
Εξάλλου, η έδρα μέχρι στιγμής αποδεικνύεται,  ως το δυνατό όπλο της Ελασσόνας , η οποία παραμένει και αήττητη με 2Χ2 …
Απουσία σημαντική, αποτελεί αυτή, της αρχηγού της ομάδας Μπούσιας Χάιδω, λόγω ανάρρωσης, την οποία και θα προσπαθήσει να την καλύψει ακόμα μία μικρή  αθλήτρια από τα τμήματα υποδομής,   η Τζούργκανου Αλεξάνδρα..
Η αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη θα είναι εκτός απροόπτου:
Πλιάκα, Ιόβτσεβα, Κατσαρέ, Τζιούργκανου, Δίρβα, Γκέτσιου, Κασσελούρη, Ζιάκου, Μπούσια Σ., Παπακώστα, Παναγιώτου,Ουσταμπασίδη,

Τέλος η Διοίκηση του Γ.Σ.Ελασσόνας με ανακοίνωση της :
¨¨ καλεί όλους τους φιλάθλους της πόλης μας να έρθουν στο κλειστό, να ενισχύσουν την ομάδα μας, να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί αυτή τη προσπάθεια που καταβάλουμε, ώστε η ομάδα της Πόλης μας, να βρίσκεται και πάλι στα Εθνικά πρωταθλήματα κάνοντας υπερήφανη όλη την Επαρχία!!΄΄

Το πρόγραμμα του 3ου ομίλου:

7η Αγωνιστική 07/01/12
ΜΑΣ Νέα Γενιά – ΕΟ Σταυρούπολης
ΓΣ Ένωση Ελασσόνας – ΑΣ Άρης
ΔΑΣ Ωραιοκάστρου – ΦΕ Ιωαννίνων
ΕΣΟΠ Επίκουρος – ΓΣ Δράμας
ΣΦΒ Ερμής – ΓΑΣ Μεγ. Αλέξανδρος

Add Comment