Σέρβοι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν την Ελασσόνα και τον Όλυμπο

Την Ελασσόνα επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής οι δημοσιογράφοι που μετέχουν της σέρβικης αποστολής που βρίσκεται στο νομό της Λάρισας μετά από πρόσκληση του δήμου Λαρισαίων και του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Την αποστολή των Σέρβων δημοσιογράφων, που συνοδεύονταν από τον Αντιδήμαρχο Λαρισαίων κ. Παναγιώτη Νταή, υποδέχτηκε στο δημαρχείο της πόλης ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί επισκέφτηκαν την Μονή της Ολυμπιώτισσας όπου τους υποδέχθηκε και τους ξενάγησε ο Μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτωνας.

Ακολούθως αναχώρησαν για τον Όλυμπο, όπου και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγική διαδρομή στο βουνό των δώδεκα Θεών, ενώ το μεσημέρι απόλαυσαν το γεύμα τους στον Κοκκινοπηλό.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Σήμερα είχα την χαρά να φιλοξενήσω στην Ελασσόνα, δημοσιογράφους των μεγαλύτερων ΜΜΕ της Σερβίας και να τους παρουσιάσω την ιστορία, την παράδοση, τον πολιτισμό και τις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου μας.
Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Λαρισαίων Παναγιώτη Νταή που σχεδίασε για λογαριασμό του δήμου Λαρισαίων την επίσκεψη καθώς και το Επιμελητήριο Λάρισας. Έχουμε καταλάβει καλά οι περισσότεροι, πως ο νομός της Λάρισας είναι ένα ενιαίο “προϊόν” στις αγορές του εξωτερικού, και έτσι είναι πιο εύκολο να προωθηθεί.

[wpg_thumb]