Φιλικό 3-1 του Π.Ο.Ε. επί του Δαμασιακού

Του Γιάννη Μουκίδη

Πρώτο φιλικό τεστ για τον Π.Ο. Ελασσόνας και τον Δαμασιακό, με τον γηπεδούχο ανανεωμένο Π.Ο.Ε. να επικρατεί με 3-1.
Ο πρώτος φιλικός, που έφερε αρκετούς φιλάθλους στο γήπεδο της Ελασσόνας, ήταν μια καλή ευκαιρία για τους δύο προπονητές να δουν τους ποδοσφαιριστές τους να αγωνίζονται και να βγάζουν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα τους, ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας των ομάδων τους.

Φάσεις – γκολ

9΄: Σέντρα του Λούτσου των φιλοξενουμένων βρίσκει τον Τσιάλτα, που με προβολή – κοντινό σουτ στέλνει τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Γούπου.

10΄: Ωραία προσπάθεια του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Κυρίτση Ι., που από καλή θέση από κοντά σουτάρει και ο τερματοφύλακας Γκουτζουρέλας μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

12΄: Νέα προσπάθεια του ΠΟΕ, και το δυνατό σουτ του Καλύβα γράφει το 1-0 .

38΄: Από δεξιά, το δυνατό σουτ του Μπαρλαγιάννη Ν. βρίσκει τα δίχτυα του Γκουτζουρέλα και 2-0 .
46΄: Σουτ του Μπαρλαγιάννη από καλή θέση υποχρεώνει τον Γκουτζουρέλα να αποκρούσει σωτήρια.

56΄: Νέα συνεργασία των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Κυρίτση Αθ., που με εξαιρετικό δυνατό σουτ γράφει το 3-0, μέσα σε χειροκροτήματα.

[wpg_thumb]

68΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν ο νεαρός Ντούμος από τα αριστερά από καλή θέση προχωρά και σουτάρει, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

75΄: Νέα ευκαιρία του ορεξάτου ΠΟΕ, όταν το σουτ του Σακοράφα Βασ. υποχρεώνει τον πολύ καλό Γκουτζουρέλα να αποκρούσει σωτήρια.
80΄: Επίθεση των παικτών του Δαμασιακού, και η έξυπνη κεφαλιά του Λέτσιου γράφει το 3-1 .

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ακρίβος

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Ζιάγκας Ζήσης): Γούπος, Κυρίτσης Ι., Μωυσίδης, Μπούσιας, Λαγός, Παναγιώτου, Πετάνη, Σιαφαρίκας, Καλύβας, Ματούλας, Μπαρλαγιάννης Ν.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπαρλαγιάννης Ι., Σακοράφας Βασ., Δριστέλας, Κυρίτσης Αθ., Γκαντούνας, Ντούμος, Σακοράφας Βαλάντης, Κωνσταντινίδης, Δημητριάδης, Βαρνάς Σπ.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ(Χρόνης Νίκος): Γκουτζουρέλας, Αγραφιώτης, Λέτσιος Άγγελ., Μπακαϊμης, Πρατσίλας, Νάτσης, Χασιώτης, Ντόκος, Δεληχάς, Τσιάλτας, Λούτσος.

Αγωνίστηκαν και οι: Σεϊζης, Γεωργατζάς, Ιωαννίδης, Γκουγκουλιάνας, Λέτσιος Αστ., Μουσιάρης Θεόδ., Μουσιάρης Δημ., Σουγλής Κ., Καρέντζος Δ.

Add Comment