Εντυπωσίασαν οι επιδείξεις του συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ελασσόνας

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΚΙΔΗ

Εντυπωσιακά έκλεισε η χρονιά για τον Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ελασσόνας “Ο Όλυμπος” στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο!

Σε μια γιορτή του αθλητισμού για το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελασσόνας, ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ελασσόνας “Ο Όλυμπος” παρουσίασε τις εξετάσεις και επιδείξεις των αθλητών του για το έτος 2018.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, οι αθλητές του δασκάλου-προπονητή Ιωάννη Κατσάρα εντυπωσίασαν με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις σε ένα άθλημα που διαπρέπει η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο εξωτερικό. Όλοι οι αθλητές πήραν τις ζώνες της επόμενης αγωνιστικής κατάταξης και χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους, σε ένα ευχάριστο και ζεστό κλίμα. Τίμησαν με την παρουσία τους οι προπονητές δάσκαλοι Χαράλαμπος Ντόβας από τον Αμπελώνα και Βασίλης Βαργιάμης από τα Τρίκαλα ενώ το παρόν έδωσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Ελασσόνας Πέτρος Μουταφίδης.

Ο Ιωάννης Κατσάρας, κάτοχος 7 DAN, δήλωσε: “Σας ευχαριστώ όλους. Εδώ και 28 χρόνια προσπαθούμε να εισάγουμε το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ως τρόπο ζωής και άθλησης στην Ελασσόνα και πλέον σε όλη την επαρχία, αφού έχουμε παραρτήματα στην Κρανιά και την Καλλιθέα. Έχουμε αθλητές από 4 ετών έως 20 ετών. Το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σημαίνει παιδεία, επιμονή, υπομονή, αυτοάμυνα και ευγενή άμιλλα. Ευχαριστούμε τον Δήμο Ελασσόνας για την παραχώρηση του δημοτικού χώρου. Καλό καλοκαίρι και ραντεβού στις εγγραφές του Σεπτεμβρίου”, καταχειροκροτούμενος από τους γονείς και τους θεατές.

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάνος.

[wpg_thumb]

Add Comment