Ανάβαση Παπανδρέου – Σαχινίδη από την Ελασσόνα στα Καλύβια Ολύμπου

Πρωί-πρωί ξεκίνησαν από την Ελασσόνα για τα Καλύβια Ολύμπου ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο Φίλιππος Σαχινίδης.

Στα Καλύβια τους περίμεναν οι φίλοι Γιάννης και Μιχάλης Νάνος, που κάλεσαν τον Πρόεδρο για να τον ξεναγήσουν στον Ελασσονίτικο Όλυμπο και τις ομορφιές του. Τους πρόσφεραν για πρωινό μπομπότα και μπατζίνα και έπειτα ξεκίνησαν για το Καταφύγιο Χρηστάκη.

Στην παρέα τους και ο Στέλιος Νάνος, γιος του Μιχάλη.Ο συνονόματος ξάδελφος του Στέργιος Νάνος, έμεινε στα Καλύβια με τη σύζυγο του Βιβή για να φροντίσουν τις προετοιμασίες για το μεσημεριανό γεύμα. Σε περίπου μια ώρα όλοι μαζί έφτασαν στο Καταφύγιο που βρίσκεται σε υψόμετρο 2500μ.

Στην πορεία προς το καταφύγιο στις μεγάλες και ευχάριστες εκπλήξεις η συνάντηση με άγρια άλογα και αγριοκάτσικα. Μόλις έφτασαν στο καταφύγιο Χρηστάκη ο Γ. Παπανδρεου άρχισε να φωτογραφίζει το μοναδικής ομορφιάς τοπίο. Στη συνέχεια με την γκλίτσα στο χέρι ξεκίνησε η πορεία προς το Μύτικα. Πήγαν στη Σκάλα του Μύτικα και από εκεί επέστρεψαν μέσω Αγίου Αντωνίου. Κατά τις 12 και 30 ξεκίνησαν για την επιστροφή στα Καλύβια. Εκεί τους περίμεναν πολιτικοί φίλοι όπως ο Πρώην Δήμαρχος Ελασσόνας Γιώργος Πασχόπουλος, ο Πρώην Δήμαρχος Σαρανταπόρου Θόδωρος Λιάπης ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής, Στέλιος Τσάκαλος το μέλος της Δημοτικής οργάνωσης Κινήματος Αλλαγής Ελασσόνας Παύλος Κονδυλίδης, ο πρώην Γραμματείας οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ελασσόνας Γ. Κυριλλίδης και πολλοί φίλοι από τα Καλύβια Ελασσόνας.

[wpg_thumb]

ΠΗΓΗ: https://thecaller.gr/parapolitika/i-anavasi-papandreou-saxinidi-gia-ta-kalivia-olympou/

Add Comment