7 Ελασσονίτες στο νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου!

ΕΤΥΧΕ ΑΠΟΔΟΧΗΣ Η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»

Του Γιάννη Μουκίδη

Ικανοποίηση επικρατεί στην περιοχή Ελασσόνας, αφού μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας, 7 Ελασσονίτες(από τους συνολικά 10 υποψηφίους) θα μετέχουν στη νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.
Όλοι τους ανήκουν στην Ενωτική Επιμελητηριακή Κίνηση των κ.κ. Γιαννακόπουλου και Αδάμ.
Αναλυτικά, οι εκλεγέντες:

Τμήμα Εμπορικό:
Λέκκας Δημήτριος του Νικ.(232 σταυροί), Ευαγγέλου Νικόλαος(227 σταυροί), Οικονόμου Δημήτριος(132 σταυροί).

Τμήμα Μεταποίησης:
Λέκκας Δημήτριος του Αθαν.(166 σταυροί), Ζηρδέλης Θωμάς(159 σταυροί), Μπίζιος Γεώργιος(144 σταυροί).

Τμήμα Υπηρεσιών:
Τζήκα Καλλιόπη(178).

Δεν κατάφεραν να εκλεγούν οι Κίτσης Θωμάς(107 σταυροί), Φώλλας Κων/νος(139 σταυροί), Καραγκούνης Σπυρίδων(74 σταυροί).

Δεν πέρασε απαρατήρητο ότι στο Εμπορικό Τμήμα οι κ.κ. Δημήτριος Λέκκας του Νικ. και Νικόλαος Ευαγγέλου του Δημ. είναι     1ος και 2ος αντίστοιχα, στην σταυροδοσία σε όλο το Νομό Λάρισας.
Στο Παράρτημα Ελασσόνας του Επιμελητηρίου Λάρισας επί 1200 περίπου εγγεγραμμένων, προσήλθαν στις κάλπες 650 περίπου μέλη.
Όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών  ο συνδυασμός «Ενωτική Επιμελητηριακή Κίνηση» των κ.κ. Γιαννακόπουλου και Αδάμ έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους Ελασσονίτες, που προσήλθαν στις κάλπες.
Σύμφωνα με κύκλους του έμπορικού κόσμου της Ελασσόνας, είναι ιδιαίτερα θετικό ότι στη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου θα μετέχουν 4 εκλεγμένοι πρόεδροι αντίστοιχων Εμπορικών Συλλόγων του Νομού, και είναι οι κ.κ. Δημ. Γακόπουλος(Φαρσάλων), Δημ. Οικονόμου(Ελασσόνας), Γεώργ. Τσιαπλές(Λάρισας) και Αναστ. Ψύρρας(Τυρνάβου).

Add Comment