Στη Σταυρούπολη για την 6η αγωνιστική ο ΓΣΕΕ-βόλλεϊ

ME TON E.O.Σ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ Ο Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σε μία δύσκολη έδρα και με μια από τις ισχυρότερες της κατηγορίας, δοκιμάζεται η Ελασσόνα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών Βόλεϊ.
Η Σταυρούπολη, μαζί με το Ωραιόκαστρο , αποτελούν ίσως, τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την άνοδο στην Α1 Εθνική. Διαθέτει έμπειρες και αξιόλογες παίχτριες με συνεχή παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες.
Η ομάδα της Ελασσόνας, μετά από τη 2η εντός έδρας νίκη με τον Γ.Σ Δράμας, θα επιδιώξει να αποδώσει, όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικά και όπως στα περισσότερα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια θα προσπαθήσει να φέρει κάποιο θετικό  αποτέλεσμα..
Η ομάδα, καθόλη την εβδομάδα, δούλεψε σε δυνατούς ρυθμούς και ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον ψυχολογικό τομέα, ώστε όλες οι αθλήτριες  να πιστέψουν , πως πρέπει να αποδώσουν, όσο το δυνατό περισσότερο, χωρίς να φοβηθούν τον αντίπαλο.
Άλλωστε, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο η Ελασσόνα δεν έχει να χάσει τίποτε, αντιθέτως έχει πολλά να κερδίσει σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος.
Από την αποστολή για άλλη μία αγωνιστική θα απουσιάζει η έμπειρη πασαδόρος Πλιάκα ,αφού δε μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, έτσι στην διάθεση του προπονητή και έπειτα από την τελευταία προπόνηση θα είναι οι εξής  αθλήτριες:
Μπουσια Χ, Μπούσια Σ, Κατσαρέ ,  Δίρβα, Κασσελούρη, Γκέτσιου, Παπακώστα, Ιόβτσεβα, Τζιούργκανου, Παναγιώτου, Ζιάκου, Παπαιωάννου Ασημίνα..

Add Comment