Μπαράζ τροχονομικών κλήσεων στο κέντρο της Ελασσόνας καταγγέλλουν οδηγοί ΙΧ

Η μία μετά την άλλη φαίνεται ότι “πέφτουν” οι κλήσεις της Τροχαίας τις τελευταίες εβδομάδες στο κέντρο της Ελασσόνας, καθώς δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που έχουν παρατηρήσει μεγάλη κινητικότητα του Α.Τ. Ελασσόνας στη βεβαίωση παραβάσεων για αντικανονική στάση και στάθμευση.

Είναι αυτονόητο ότι όλοι οφείλουμε να τηρούμε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να υπακούμε στα σήματα των οδών, ωστόσο οι έλεγχοι πρέπει να είναι αυστηροί και συστηματικοί, όχι περιστασιακοί και επιλεκτικοί, δίνοντας την εντύπωση ότι γίνονται για φοροεισπρακτικούς και μόνο λόγους.

Όπως καταγγέλλουν οδηγοί ΙΧ που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους σε δρόμους του κέντρου (6ης Οκτωβρίου, Ελ. Βενιζέλου κ.α.), οι κλήσεις που κόπηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν προηγούμενο τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας στην υποψία ότι έχουν στόχο να γεμίσουν τα ταμεία του Δήμου Ελασσόνας ή να εξυπηρετήσουν ορισμένες επιχειρήσεις του κέντρου, που είτε δε θέλουν αυτοκίνητα μπροστά στα μαγαζιά του είτε δε θέλουν αυτοκίνητα να παρκάρουν μπροστά στους ανταγωνιστές τους.

Για τη χαώδη βέβαια κατάσταση της κεντρικής αγοράς (επί της οδού Βενιζέλου) οι ευθύνες βαραίνουν για ακόμη μια φορά το Δήμο Ελασσόνας, αφού μετά από 3 ολόκληρα χρόνια αδιαφορίας και παρά τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, η Βενιζέλου παραμένει σε τριτοκοσμική κατάσταση. Και πώς να προχωρήσει άλλωστε οποιαδήποτε παρέμβαση στο αστικό οδικό δίκτυο, όταν οι “εμφύλιοι” της δημοτικής αρχής για το θέμα αυτό οδήγησαν ήδη στη διαγραφή ενός δημοτικού συμβούλου και στην μοιραία “αποκαθήλωση” του άλλοτε προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου;

Οι κλήσεις πάντως θα συνεχίσουν να “πέφτουν” κανονικά…

Add Comment